Customizers van Diamond Atelier toveren badass BMW uit de garage

Redactie 8 Sep 2017 Machines

De motor customizers van Diamond Atelier zijn verantwoordelijk voor het maken van een aantal van de meest brute motoren die we ooit hebben gezien. Maar niet veel van deze tweewielers voelen zich nou echt op hun gemak in de stad. Om met hun ervaring toch op zoek te gaan naar motoren die geschikt zijn voor het oversteken van strakke stadsstraten, komen ze met een nieuwe lijn van de volledig aanpasbare BMW RnineT-motoren onder hun Urban21-lijn. Met zulke namen kan het al bijna niet verkeerd gaan.

Gebouwd van de grond , dus met nog geen centimeter op de teller, wordt elk van deze motoren alleen met de hoogste kwaliteit onderdelen gepimpt. Elke motorfiets ontvangt ook een Diamond Atelier’s limited edition motor logo. Van daaruit zijn de aanpassingsmogelijkheden bijna eindeloos. Zo zit er de keuze van wielen en banden bij inbegrepen, of je enkele of dubbele zitplaatsen wil, de ophanging, luchtfilters, en ga zo maar daar.

Ze zijn bij het bedrijfje ook nog aardig rap. Met een wereldwijde omlooptijd van slechts 8 weken staat deze € 27.861 kostende custom bike binnen de kortste keren in jouw garage. Heb je zelf nog een oude tweewieler in de garage staan die stof staat te happen? Dan kun je deze inruilen waardoor dit brute monster al vanaf € 17.413 voor jou is.

Heb je nog wat doekoes over, hier kun je jouw eigen exemplaar bestellen.

Bekijk ook even deze Dark Knight bike!

Reageer op artikel:
Customizers van Diamond Atelier toveren badass BMW uit de garage
Sluiten