DGTL Festival maakt eerste namen bekend (waaronder Disclosure)

redactie 27 Nov 2018 Entertainment

Een paar dingen in het leven zijn zeker. Bier is heel erg lekker, ergens op deze aardbol is het nu nacht en DGTL Festival opent traditiegetrouw het festivalseizoen. Tijdens de paasdagen kunnen we op de Amsterdamse NDSM-werf weer genieten van de allerdikste elektronische muziek.

Het DJ-duo Disclosure is een van de eerste grote namen die we mogen verwachten op het duurzame paasfestival. Op 19, 20 & 21 april wordt het publiek het publiek uit binnen- en buitenland getrakteerd op muziek, kunst en revolutionaire duurzaamheidsprojecten.

Over Disclosure

De broers Guy en Howard begonnen als tieners al met het produceren van housemuziek.  Hun grote doorbraak was in 2012 met de hit ‘Latch’ die ze opnamen samen met Sam Smith. Ze bewezen geen eendagsvliegen te zijn. Ze bewezen met deze tracks dat ze best wel heel goed zijn: ‘You and Me’ met Eliza Doolittle, ‘Help me Lose my Mind’ featuring London Grammar, en ‘F For You’ met Mary J Blige. Met deze gasten wordt het gegarandeerd genieten.

Meer namen

Er is genoeg te smullen, want naast Disclosure zullen ook kanonnen als Ben Klock, Dixon, Kölsch en Laurent Garnier aanwezig zijn. Verder zijn er live-performances van GusGus, Larry Heard aka Mr. Fingers, Rampue en Tourist. Ook krijgt zoals altijd lokaal talent een podium. Zo zal het Amsterdamse duo Parallells debuteren en vinden we ook publieksfavoriet Carista weer terug in de booth.

DGTL Festival
Dixon gooit een banger.

Duurzaam

De festivalorganisatie, mag zich momenteel de meest duurzame ondernemer van Amsterdam noemen. Maar de organisatie wil meer. DGTL heeft als doelstelling om in 2020 het eerste circulaire festival ter wereld te zijn, dat volledig afval- en uitstootvrij is. Men is daar al  heel druk mee bezig geweest. Duurzaamheid staat ook centraal bij andere edities van het festival in Barcelona, Madrid, São Paulo, Santiago en Tel Aviv.

Kaartverkoop DGTL

Op 8 januari wordt het volledige programma bekend gemaakt. De passe-partouts (vanaf €130,- en hieronder vallen: opening night, festival dagen overdag en het nachtprogramma)  en weekendtickets (vanaf €82,-) voor DGTL AMS zijn vanaf nu in de verkoop. De losse dag- en nacht tickets zijn vanaf 8 januari verkrijgbaar.

DGTL
Reageer op artikel:
DGTL Festival maakt eerste namen bekend (waaronder Disclosure)
Sluiten