Deze vloer maakt je huis helemaal af

redactie 5 okt 2018 Entertainment

Je kent het probleem wel. Je hebt net een nieuw huis. Alles is nog grijs en grauw want er ligt nog geen vloer in. Een pijnpunt waar velen mannen het moeilijk mee hebben. Wat gaat het worden? Laminaat, tja dat beschadigt vrij snel. Dan maar vloerbedekking, maar dat wordt snel vies. Een PVC-vloer. Dat klinkt hip. Maar wat is het eigenlijk?

Eigenlijk is de PVC vloer bijna niet te onderscheiden van een houten vloer. Toch is er een groot verschil. De PVC vloer bestaat uit kunststof.  Zo’n vloertje is slechts 3 millimeter dik. Das niet heul veel, maar er zit wel een beschermlaagje bovenop. Fijn! Kijk vooral hier eens voor een goedkope PVC vloer als je geld wil besparen.

Schoonmaken is meestal niet onze favoriete bezigheid. Zo’n PVC vloertje hoef je enkel te dweilen en het ziet er weer uit als nieuw. Zo heb je meer tijd over voor andere dingen; zoals serie kijken, bier drinken en voetballen. Wil je nog meer tijd overhouden? Dan kun je het beste de vloer laten leggen door professional. Het is namelijk geen makkelijk karweitje. Het gaat om precisie. Mocht je nou van klussen houden, dan moet je het vooral wel doen. Ga de uitdaging niet uit de weg. Scheelt ook weer een spaarpotje stukslaan.

 

Reageer op artikel:
Deze vloer maakt je huis helemaal af
Sluiten