Volg de MotoGP Grand Prix van Thailand aankomend weekend live via Eurosport

Redactie 5 okt 2018 Machines

De F1 is vet en hotter dan ooit, maar als je puur naar het racen gaat kijken dan is de MotoGP bijna altijd spectaculairder. Aankomend weekend staat er met de Grand Prix van Thailand weer een fraai affiche op het programma.  

Op het Chang International Circuit wordt altijd knetterhard gereden en dat zal aankomend weekend niet anders zijn. De stand in het klassement is al redelijk bepaald, waar klassementsleider Marc Marquez rechtstreeks op de wereldtitel lijkt af te scheuren. Zijn Honda heeft een voorsprong van 72 punten op de Ducati van Andrea Dovizioso, met daarachter weer de ultieme MotoGP legende Valentino Rossi op de derde plek.

MotoGP Thailand
Het Chang International Circuit van de Grand Prix van Thailand

De spanning om de wereldtitel mag er dan een beetje uit zijn, de wedstrijd is gewoon een Grand Prix an sich die een hoop potentie tot spektakel te bieden heeft. Marquez, Dovizioso, Rossi en mannen als Jorge Lorenzo en de coureurs op de Suzuki’s maken allemaal kans op de overwinning. En anders staat de Moto2 ook altijd garant voor enerverend vermaak. Hier ligt de strijd om de titel nog helemaal open, waarbij het zal gaan tussen Francesco Bagnaia op z’n Kalex en Miquel Oliveira van KTM. In dezelfde klasse hebben we Nederlandse trots rond scheuren, waar Bo Bendsnyder zal jagen op kostbare punten in het klassement.

We gaan het allemaal live meemaken op Eurosport, de zender die onlangs bekend maakte dat ze de komende drie jaar de uitzendrechten voor de MotoGP hebben gescoord. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat we nog een paar jaar kunnen genieten van het gruwelijkste tweewielervermaak. Omdat de Grand Prix in Thailand wordt verreden wordt het wel vroeg opstaan als je alles wilt zien. Zo zullen de trainingen en kwalificaties zullen om 04:00 uur ’s nachts beginnen uitgezonden. Zondagochtend staat met om 07:15 staat de start van de MotoGP op het programma, dus kun je lekker met een croissantje, een verse jus en een sportieve dosis motorgeweld je zondag beginnen. Check hieronder de uitzendtijden op Eurosport.

MotoGP

In samenwerking met Eurosport

Reageer op artikel:
Volg de MotoGP Grand Prix van Thailand aankomend weekend live via Eurosport
Sluiten