John Wick 3 bevat ninja’s, shotguns en een shitload aan actie

redactie 4 okt 2018 Entertainment

We moeten nog meer dan een half jaar wacht op de nieuwe John Wick, ze zijn nu druk met het filmen van deze actiefilm. Keanu Reeves heeft het druk op de set, want veel stunts doet hij gewoon zelf terwijl zijn stuntman vanaf de zijlijn toekijkt. Regisseur Chad Stahelski heeft ondertussen nog wat vette info voor je over de  John Wick 3: Parabellum. 

Zo doet er een halve dierentuin mee en krijgen we een aantal zieke achtervolgingen op het bioscoopdoek te zien. Inclusief ninja’s. Tenminste dat zei Chad Stahelski tegen Empire. Hij strooide met wat toffe woorden rondom de film: ”paarden, honden, katten, een raaf, een stel duiven, een motorachtervolging, een auto-achtervolging, Halle Berry, Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick, shotguns en ninja’s”. Dit is misschien wel de fijnste combinatie van woorden van dit jaar.

View this post on Instagram

Riding a horse in the middle of traffic while being chased by bad guys on motorbikes. Sign us up! 👍🏾 New photo from the upcoming @johnwickmovie chapter 3. #johnwick3 #actionmovie #keanureeves

A post shared by WHTNXT (@wearewhtnxt) on

Het gaat in ieder geval een zieke actiefilm worden. Zeker als we de beelden van de set er effe bij pakken. Hierin zien we dat Keanu zelf op een paard in New York gaat rijden, comfortabel is anders. Op 17 mei 2019 kunnen we het hele filmpje zien. We zijn vooral benieuwd wat voor plaats de ninja’s en de shotguns gaan innemen.

Reageer op artikel:
John Wick 3 bevat ninja’s, shotguns en een shitload aan actie
Sluiten