Horizontale douche laat al je fantasieën uitkomen

Redactie 4 jan 2018 Entertainment

Ook al kunnen vele ’s morgens wegdromen onder de warme stralen uit de douchekop, vanaf nu is staan in de douche voor het plebs. Als je echt wilt baden als een koning, is de Horizontal Shower van het Duitse designbureau Dornbacth de manier om het goed te doen.

Stel je de mogelijkheden eens voor. Je kunt eindelijk je ochtendgevecht met de snooze-knop beëindigen, wetende dat je badkamer nu reinigingstroost biedt. En kun je een plek bedenken waar je liever zou zijn terwijl je van een stevige kater geneest? Maar het belangrijkste moet nog komen.

Dan is er namelijk nog het overduidelijke voordeel: seks onder de douche zal nooit meer hetzelfde zijn en is gemakkelijker dan ooit. Net als bijna alles. Hoe extreem heet het er ook in de Hollywood films uitziet, de werkelijkheid laat veel te wensen over. Helemaal met drank in het spel, is het een regelrechte opgave in dat glibberige hokje van amper een vierkante meter groot.

Zes hemelse waterbars verzonken boven een liggende ruimte sproeien “balancerende, stimulerende en ontstekende choreografieën” stralen. Via het eTOOL-bedieningspaneel van de Horizontal Shower kun je de perfecte balans kiezen, of dat nu voor een stomend potje seks is of voor het nodige relaxmoment met een fikse kater aan je hoofd. Als je op zoek bent naar een badkamerupgrade, is dit een geweldige plek om te beginnen. Check de site van Dornbracth als je nog het nodige cash hebt liggen voor je nieuwe koninklijke douche.

Foto’s: Dornbracht

Maxim

Reageer op artikel:
Horizontale douche laat al je fantasieën uitkomen
Sluiten