Jij kan de eerste Nederlandse berijder zijn van de vette KTM 790 Duke

Redactie 4 jan 2018 Machines

Een jaar nadat ‘ie is onthuld is het nu tijd voor de introductie van de KTM 790 Duke. Misschien wel het vetste model dat de Oostenrijkers in het assortiment hebben zitten. Een naked bike zoals we ze graag zien. En jij kan een van de eersten zijn in Nederland die ‘m voor de deur heeft staan.

De KTM 790 Duke zit tussen de eencilinders en de 1290 Super Duke R. Een gat dat nu met succes is opgevuld, want de 790 Duke is scherp, licht, eigenzinnig, wendbaar en zo fel als een onuitgeslapen panter. Ze noemen ‘m dan ook: The Scalpel. Fraaie bijnaam voor een vette tweewieler.

Maar wat zit er allemaal op? De tweecilinder beschikt over een parallel twin motor die 105 pk levert. Hij beschikt over bochten ABS en traction control. Quickshifter + waarmee je razendsnel een versnelling hoger of lager schakelt. Vier verschillende rijmodi. Motorcycle Slip Regulation om vervelende valpartijen te voorkomen. Track-modus. Wheelie-control die je helpen de stoere jongen uit te hangen en launch-control om alle stoplichtwedstrijdjes op je naam te schrijven.

Jij kunt nu een van de eerste eigenaren van de KTM 790 Duke worden door deze badass tweecilinder te pre-orderen. Mocht je dit doen, dan heb je gelijk een aantal chille voordelen. Zo krijg je er een gratis Graphix Kit bij die de looks van je bike nog even wat vetter maken. Verder krijg je 4 jaar verlengde garantie en toegang tot de DUKE Experience, een uniek KTM-event waar alleen KTM-eigenaren bij kunnen zijn.

Wil jij dit beestachtige straatwapen op de kop tikken? Je hebt nog tot 31 maart om de motor te pre-orderen via je KTM-dealer. Wie weet rij jij dan straks wel als eerste landgenoot op dit venijnige oranje monster.

KTM 790 Duke
Reageer op artikel:
Jij kan de eerste Nederlandse berijder zijn van de vette KTM 790 Duke
Sluiten