Deze handige multitool maakt een hele gereedschapskist overbodig

Redactie 19 Jun 2019 Entertainment

Als je op reis gaat of weg van huis bent, kun je niet je hele gereedschapskist met je mee sjouwen. Gelukkig zijn er tools op de markt die je in je zak kan doen die eigenlijk een hele gereedschapskist ineen zijn.

Stel je gaat backpacken in Equador of kamperen in Noorwegen, dan is een dergelijke multitool wel handig. De Signal Leatherman is dan wel een topding en een van de tofste multitools die je kunt krijgen. In totaal zitten er 19 functies op, wat het tot de perfecte survival tool maakt voor al je spectaculaire avonturen.

De Leatherman heeft onder andere twee soorten tangen, een 7,62 cm lang mes, een slijper met diamantcoating, een noodfluitje als laatste redmiddel en Ferrocerium-staaf voor vonken. Een bijzonder handige ontwerpfunctie zorgt ervoor dat veel van de gereedschappen met één hand vanuit de gevouwen positie kunnen worden geopend, net als bij een zakmes. Dat wil je hebben toch? In het kader van safety first worden alle tangen op hun plaats vergrendeld. Je zal er wel een tijdje mee kunnen doen, want er zit maar liefst 25 jaar garantie op. Dat is winnen. Mocht je toch liever iets anders hebben, dan kun je natuurlijk ook het nodige gereedschap online halen.

Reageer op artikel:
Deze handige multitool maakt een hele gereedschapskist overbodig
Sluiten