Destiny 2 trailer is gedropt en de game lijkt ongekend episch te gaan worden

Redactie 31 mrt 2017 Entertainment

Vandaag is de dag. Na lang wachten en een teaser is het eindelijk zo ver. De officiële trailer en informatie rondom Destiny 2: één van de dikste spellen van de afgelopen jaren. In de zomer wordt de Beta gedropt en dan zijn we er zeker weten bij. Eerst wat informatie over de game.

Bungie en Activision Publishing, Inc. onthullen Destiny 2, het vervolg op het internationaal geprezen Destiny, een first-person actiegame die de speler meevoert op een epische reis om de mensheid voor uitsterving te behoeden. De officiële Destiny 2 onthullingstrailer gunt spelers een eerste blik op de personages en het verhaal van Destiny 2.  De eerste onthulling van gameplaybeelden zal op 18 mei plaatsvinden via een wereldwijd uitgezonden hands-on livestream. Tijdens deze uitzending kunnen spelers zien welk gloednieuw, episch avontuur ze wacht en welke interessante activiteiten ze in Destiny 2 kunnen uitvoeren. Destiny 2 biedt alle spelers meteen vanaf het openingsfilmpje een verse start en wordt wereldwijd gelanceerd op 8 september. Destiny 2 komt beschikbaar voor PS4 met tijdelijk exclusieve content*, Xbox One en, voor het eerst in de geschiedenis van Destiny, op een heel nieuwe platform – Destiny 2 komt naar de PC!

 wordt weergegeven

In Destiny 2 is de laatste veilige stad op aarde gevallen, verwoest en bezet door het Red Legion, het elite-leger van een krachtige nieuwe vijand. Elke speler creëert een eigen personage, een zogenaamde “Guardian,” een uitverkoren beschermer van de mensheid. Als Guardians moeten spelers in Destiny 2 nieuwe vaardigheden en wapens verzamelen en de troepen van de stad herenigen, om samen terug te vechten en hun thuis te heroveren. De officiële Destiny 2 onthullingstrailer, “Rally the Troops,” toont hoe twee van de Vanguard, leiders van de Guardians, de mensen van de laatste stad inspireren tijdens een bevlogen (en soms sarcastische) oproep om de wapens op te nemen. In Destiny 2 zullen spelers aan deze oproep gehoor geven en vertrekken op een nieuw avontuur vol nieuwe bestemmingen in ons zonnestelsel om te bezoeken en een heleboel activiteiten om te ontdekken. Destiny 2 heeft vrijwel elke speler iets te bieden, inclusief gameplay voor solospelers, samenwerkende spelers en competitieve spelers, in een uitgestrekt, evoluerend en spannend universum.

 wordt weergegeven

“Destiny was de grootste lancering van een nieuwe videogame-franchise ooit,” zegt Activision CEO, Eric Hirshberg.  “Samen met onze waanzinnig getalenteerde partners bij Bungie, willen we Destiny 2 nog beter maken – met hoogkwalitatieve, first-person actie, een geweldig nieuw verhaal, bijzondere personages en innovaties die de game toegankelijker maken dan ooit voor alle verschillende soorten spelers. Voor het eerst brengen we ook een speciale versie van Destiny 2 naar de PC. Destiny 2 maakt een alreeds grote game franchise beter dan ooit.”

 

Reageer op artikel:
Destiny 2 trailer is gedropt en de game lijkt ongekend episch te gaan worden
Sluiten