Deze theorie over de bouw van de Piramides zou zomaar het antwoord kunnen zijn

Redactie 31 mrt 2017 Entertainment

De bouw van de Piramides van Gizeh in Egypte is al honderden jaren verhuld in mysterie. Het lijkt zelfs zo dat hoe meer archeologen zich erin verdiepen, hoe meer vragen er ontstaan. De Grote Piramide is het meest geavanceerde bouwwerk uit de oudheid op deze gehele planeet. Wat het allemaal nog mysterieuzer maakt, is dat elk bouwblok tussen de twee tot dertig ton weegt en de Great Pyramid of Giza alleen bestaat al uit 2.300.000 blokken… Dus, hoe de f*ck hebben ze dat gedaan?

Gerelateerde afbeelding

De slimste en grootste experts ter wereld hebben het geheim van de piramide bouw nog niet kunnen ontrafelen. Tuurlijk zijn er talloze theorieën maar ook die lijken niet op te gaan met de realiteit vanwege de enorme mankracht en uren die er nodig zouden moeten zijn de blokken te verplaatsen.

Nu is er een theorie opgedoken die wel eens de oplossing zou kunnen bieden. In een YouTube documentaire proberen ze het mysterie achter de bouw te achterhalen en volgens ons hebben ze een verdomd goed punt… Wij kunnen niet bevestigen of het daadwerkelijk zo zou werken of gegaan is maar het concept is erg sterk.

Hier wordt gebruikte theorie nog eens haarfijn uitgelegd en gedemonstreerd. Wij zijn redelijk overtuigd hoor.

 

Awarenessact.com

Reageer op artikel:
Deze theorie over de bouw van de Piramides zou zomaar het antwoord kunnen zijn
Sluiten