Nieuwste Game of Thrones teaser bereidt ons voor op de grootste strijd van de serie

Redactie 31 mrt 2017 Entertainment

Het zevende seizoen van Game of Thrones komt 16 juli van dit jaar op de buis en zorgt ervoor dat miljoenen mensen wereldwijd weer een paar weken lang compleet opgaan in de beste serie van de laatste jaren. première

De makers weten normaal gesproken de ontwikkelingen van het verhaal bijzonder goed geheim te houden. Dat is nu niet anders want er zijn nauwelijks beelden opgedoken van verontrustende, onverwachte, duistere zaken of gelekte plottwisten. Seizoen zes was natuurlijk al geweldig: hoewel het langzaam op gang kwam, eindigde het met extreme hoogtepunten die wat ons betreft betekenen dat het nieuwste seizoen ons totaal niet gaat teleurstellen! De zwaarden en draken vlogen ons om de oren.

Gisteravond slingerde HBO eindelijk een trailer online van seizoen zeven van Game of Thrones. We zien Daenerys, Cersei en Jon Snow hun troon bezetten en uiterst serieus de camera bespelen. Bij Cersei in King’s Landing lijkt het zelfs wat kouder te worden. De Night King lijkt zich ook te gaan roeren in seizoen zeven. Winter is coming!

Game of Thrones Season 7: Long Walk – Official Promo (HBO)

The new Game of Thrones trailer is here!

Geplaatst door IGN op donderdag 30 maart 2017

Reageer op artikel:
Nieuwste Game of Thrones teaser bereidt ons voor op de grootste strijd van de serie
Sluiten