De vijf beste loungesets voor de zomer

Redactie 15 Aug 2017 Entertainment

Lekker languit op de loungeset en genieten van de zomer! Dat klinkt toch als een feestje? Lekker relaxen is het allerfijnst op een mooie loungeset. Tegenwoordig zijn sets te verkrijgen in diverse stijlen, vormen en kleuren. Creëer gemakkelijk dezelfde sfeer buiten als binnen. In deze blog maak je kennis met de vijf beste en mooiste loungesets, lees je mee?

Een strakke tuin met een loungeset van teakhout
Houten loungesets zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. De set van ROUGH heeft door het stoere uiterlijk in combinatie met de strakke hoeken en latten een moderne uitstraling. Naarmate de set langer buiten staat, krijgt deze een nog stoerder uiterlijk, dit komt doordat hout gaat werken doormiddel van verschillende weersinvloeden. Er ontstaan haarscheurtjes en barstjes in het hout en de kleur gaat vergrijzen. Hierdoor krijgt jouw loungeset een uniek uiterlijk. Extra tip: Zorg ervoor dat je loungeset goed past bij de parasol die je al in de tuin hebt staan. Online vonden we een handig lijstje waar de allerbeste parasols voor je op een rijtje worden gezet.

Onderuit zakken in een landelijke set van vlechtwerk
Eén van onze favorieten is de Manifesto loungeset van vlechtwerk. Door de ronde vormen in combinatie met de heerlijk comfortabele kussens heeft de set een landelijke uitstraling. Stel je even voor hoe hard je hier in kan chillen als het zonnetje op je bolletje schijnt.

 

Loungeset voor een klassieke tuin
Gek op een klassieke uitstraling met een modern tintje? Laat je dan inspireren door onderstaande loungeset van Hartman. Het tafelblad bestaat uit gevlochten aluminium en deze vorm komt terug in de rugleuning van de loungeset en de losse loungestoelen. Deze set leent zich uitermate voor gezellige avonden en heerlijke barbecues. Wie nodig jij uit?

Kleurtje
De paarse loungeset van Apple Bee is een echte eyecatcher. Je moet er wat lef voor hebben, maar door deze set ziet er in jouw tuin nooit saai uit. En zoals je op de afbeelding kunt zien, kun je de set nog prima binnen zetten ook.

Van binnen naar buiten
Wil je de stijl van binnen doorvoeren naar buiten? Met een loungeset van outdoor textiel creëer je dit effect heel eenvoudig! De set staat bijvoorbeeld mooi onder een overkapping of veranda. Met sierkussens geef je snel een persoonlijke touch aan de set. Zie jij jezelf al zitten met familie of vrienden?

Reageer op artikel:
De vijf beste loungesets voor de zomer
Sluiten