De originele cast van Jurassic Park keert terug in Jurassic World 3

redactie 25 Sep 2019 Entertainment

Het is officieel! Laura Dern, Sam Neill en ‘mister cool’ Jeff Goldblum keren terug in Jurassic World 3. De originele cast van Spielbergs meesterwerk vertolken hun rol opnieuw voor de nieuwe film: Sir John Williams queue the music. De helden komen naar huis.

Nostalgie

Iedereen hoort de muziek van de film al bij de kleinste associatie. Nu met de aankondiging van deze drie acteurs zal deze de rest van de dag in ons hoofd zitten. Ons hoor je niet klagen, want onze favoriete dinokenners zijn weer terug. Het origineel stamt alweer uit 1993, wat voor sommige bijna aanvoelt als het dinotijdperk. Sommige liefhebbers van deze tijdloze klassieker waren zelfs nog niet eens geboren. De hype zit er dan ook goed in en wij kunnen niet wachten op de terugkeer van onze jeugdhelden.

Jurassic World

Laten we eerlijk zijn. Jurassic World is zeker geen slechte film en met rollen voor Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spreken we ook over genoeg starpower. Maar toch wist deze franchise ons niet zo te raken als de originele trilogie (met nadruk op Jurassic Park 1). Wij zijn dan ook heel benieuwd naar het verhaal en de terugkeer van de originele cast. Helaas is hier verder nog weinig over bekend.

Goed vooruitzicht

Nu vragen wij ons natuurlijk af wat voor rollen eraan zitten te komen. Niemand zit te wachten op een zielig rolletje met 4 minuten speeltijd. Hier is gelukkig al wel meer over bekend. Regisseur Colin Trevorrow laat in een interview met Collider weten dat het gaat om: “sizable roles”. Het zijn dus niet stomme cameo’s, maar daadwerkelijk grote rollen. Het laatste deel eindigde met het feit dat de dino’s vrij zijn en zich samenvoegen in de grotemensenwereld. Tuurlijk trek je dan aan de bel en zoek je de beste dinokenners op. Laat die film maar komen wij zijn er helemaal klaar voor. Jurassic World 3 is vanaf 11 juni 2021 te zien in de bioscoop.

Reageer op artikel:
De originele cast van Jurassic Park keert terug in Jurassic World 3
Sluiten