De nieuwe Transformers-film zit vol actie en komedie

Daar is ‘ie dan! De trailer van de film Transformers One is uit en hij ziet er wel iets anders uit dan je normaal gesproken gewend bent. Hoewel de vorige films vaak in real-life waren, is deze film een animatie. Dat betekent trouwens niet dat je gelijk kinderfilm-vibes krijgt, want de film ziet er wel ongelofelijk lijp uit!

Met een heuse sterrencast maakt Transformers One kans op één van de betere animatiefilms van dit jaar. We kunnen wel stellen dat dit een beetje op het niveau van Spider-Man: Across the Spider-Verse qua animatie.

Transformers One

Het verhaal van Transformers One gaat over de Optimus Prime en Megatron. Je gaat samen met de twee naar de oorsprong van de twee Transformers. Het speelt zich af op de planeet Cybertron. Je ziet de ontwikkeling van de twee en hoe ze transformeren van groentjes tot ware Transformers. De film gaat gepaard met actie, avontuur en komedie.

Cast

De namen die zijn gestrikt voor deze film, zijn van hoog niveau. De stem van Optimus Prime wordt ingesproken door Chris Hemsworth, bekend van Avengers: Endgame, Extraction en Thor. Megatron wordt ingesproken door Brian Tyree Henry, bekend van Bullet Train, Eternals en Spider-Man: Across the Spider-Verse. Ook is er een rol weggelegd voor de knappe Scarlett Johansson, bekend van Avengers: Endgame, Black Widow en Lucy. Zij spreekt de rol in van Elita-1.

Reacties

De reacties van de fans zijn enigszins verspreid. De één zegt: ‘Het is niet wat ik verwacht had, maar ik ga het een kans geven.’ Een andere kijker reageert: ‘Aan de ene kant geen menselijk plot, wat ik wel leuk vind. Aan de andere kant misschien ook een beetje kinderachtig.’ We hebben hieronder de trailer gezet. Dan kan je zelf oordelen wat je van de film vindt!

Transformers One zal vanaf 20 september te zien zijn in de bioscoop.

Reageer op artikel:
De nieuwe Transformers-film zit vol actie en komedie
Sluiten