De leukste vrouwen op de Olympische Winterspelen in Beijing

De Olympische Winterspelen zijn nu drie dagen onderweg en wij volgen het natuurlijk op de voet. De aanwezige sportsters zijn niet alleen in hun sportieve prestatie een klasse apart, ze zien er ook nog is fantastisch uit.

De Olympische Winterspelen zijn drie dagen onderweg en wij zijn natuurlijk niet te beroerd om de mooiste vrouwen van de Winterspelen voor je er uit te pikken. Weet jij ook weer op welke sporten je moet inschakelen. We kennen Jutta Leerdam en Irene Schouten natuurlijk allemaal al, dus wij richten ons op de onbekende toppers. Hier komen ze!

Emily Arthur

Sport: Snowboarden
Nationaliteit: Australië
Instagram: @emily_arthur

De 22-jarige blondine uit Australië is een echte waaghals. Ze snowboardt niet gewoon de heuvel af, maar is actief in de halfpipe. De reden dat wij Emily Arthur in dit lijstje vinden passen, is omdat het echt een stoere chick is die je zeker in de gaten moet houden. De dame uit Australië werd op de laatste Olympische Winterspelen 11e. Emily gaat dit jaar zeker op jacht naar een medaille.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door EM 🦋 (@emily_arthur)

Loena Hendrickx

Sport: Kunstschaatsen
Nationaliteit: België
Instagram: @loenahendrickx

Onze buurvrouw uit het zuiden is misschien wel de knapste verschijning op de Olympische Winterspelen van 2022. De kunstschaatser is gek op shoppen en zit graag op Instagram. Loena is een ambitieuze meid. De 22-jarige is niet alleen goed op het ijs, ze kan ook lesgeven. Loena is naast kunstschaatsster namelijk ook lerares op de peuterspeelzaal. De Belgische schoonheid staat momenteel op de vijfde plek op de wereldranglijst van vrouwelijke kunstschaatsers. Ze gaat een vruchtbare toekomst tegemoet en hopelijk kan ze deze Winterspelen een medaille naar huis brengen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ℓσεηα нεη∂яιcкx 🇧🇪 (@loenahendrickx)

Sara Nurse (ijshockeyster Canada)

Sport: IJshockey
Nationaliteit: Canada
Instagram: @nursey16

Sara Nurse is geen kunstschaatsster, maar minstens net zo elegant op het ijs als Loena. De Canadese is een grote naam in deze harde sport. Ze staat al op het ijs sinds ze drie jaar oud is en nadat ze in 2002 het Canadese vrouwenteam goud zag winnen wist Sara wat ze wilde. De wereld veroveren met ijshockey. Verder vindt ze het leuk om te lezen, films en series te kijken en te yogaën. Het vrouwelijke Canadese ijshockeyteam werd samen met Nurse tijdens de laatste Olympische Winterspelen tweede.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Nurse (@nursey16)

Antoinette de jong

Sport: Schaatsen
Nationaliteit: Nederland
Instagram: @_antoinettedejong

Maak (opnieuw) kennis met Antoinette de Jong. Antoinette de Jong is een Nederlandse topper die niet alleen knap is, maar ook nog eens heel hard kan schaatsen. Antoinette is namelijk Europees en -wereldkampioen schaatsen op verschillende afstanden. De knappe roodharige geniet verder graag van de natuur en paardrijden. Nog een heel groot pluspunt is dat Antoinette ook fan is van autosport, wij zouden alles doen voor een vrouw als deze. Helaas heeft ze al een vriend, Balen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Antoinette de Jong (@_antoinettedejong)

Anna Gasser

Sport: Snowboarden
Nationaliteit: Oostenrijk
Instagram: @annagassersnow

Anna Gasser is net als Emily Arthur een snowboardster. Ze won op de laatste Olympische Winterspelen goud en kan zich rekenen tot een van de beste ter wereld. Anna is een goede snowboardster en ook een knappe dame. De 30-jarige wist in 2017 twee prijzen binnen te slepen: de beste sportvrouw van Oostenrijk en de beste vrouwelijke ‘action-sport’ atleet (ESPY, de grammy voor sport). Anna is een echte winnaar, maar blijft heel bescheiden. Ze zegt zelf dat ze de rit belangrijker vindt dan de bestemming. De blondine houdt van het gevoel van vrijheid en is spelend in de sneeuw helemaal in haar element.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Gasser (@annagassersnow)

Chloe Kim

Sport: Snowboarden
Nationaliteit: Verenigde Staten
Instagram: @chloekim

Dit 21-jarige talent is misschien wel de belangrijkste snowboardster om in de gaten te houden. De knappe Amerikaanse is een echte winnaar. Ze is wereldkampioen en gaat dit jaar haar gouden plak verdedigen op de halfpipe. De pas 21-jarige heeft een mooie visie op de sport. Chloe Kim is een megatalent, maar blijft bescheiden. Ze vindt de kick van de sport belangrijker dan de prestatie. Het gaat Chloe echt om de lol en het boeit haar niet wat de critici vinden. Verder houdt de Amerikaanse van shoppen, gitaar spelen en skateboarden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chloe Kim (@chloekim)

Tereza Beranova

Sport: Langlaufen
Nationaliteit: Tsjechië
Instagram: @terezz_23

Deze Tsjechische dame is eigenlijk gewoon waar FHM voor staat. Ze had zomaar jouw beste vriend kunnen zijn. De bloedmooie blondine houdt namelijk van snelle auto’s, fashion en drinken met vrienden. Iets wat wij ook hele leuke dingen vinden. Qua prestaties is Tereza (nog) niet heel bekend, maar laten wij hopen dat daar deze spelen verandering in komt. Haar motto is dan ook: ‘‘train hard, easy fight.’’ Laten we hopen dat deze Tsjechische vriendin een medaille naar huis kan meenemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Běžecké lyžování (@bezeckelyzovani)

Ella Viitasuo

Sport: IJshockey
Nationaliteit: Finland
Instagram: @ellaviitasuo

Wat deze mooie vrouw op het ijs doet is voor ons een raadsel, de knappe donkerharige Finse heeft in haar leven nauwelijks kansen laten liggen. Ella weet na haar bacheloropleiding alles van cybersecurity en doet nu nog even een master informatica erbij. Oh en niet te vergeten ze ijshockeyt ook nog. Dat laatste kan ze dus ook heel erg goed, een echte duizendpoot dus. De 25-jarige Ella wil in de toekomst doorgaan met sporten op professioneel niveau, maar ook de wereld een stukje veiliger maken met haar kennis. Wat een powervrouw is Ella Viitasuo. Het Finse damesteam team werd tijdens de laatste Winterspelen 3e.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ella (@ellaviitasuo)

Levi Deborah

Sport: Bobslee
Nationaliteit: Duitsland
Instagram: @_deborah_florence_

De Duitse krullenbol is niet bang voor een beetje snelheid, ze komt namelijk uit voor de Duitse vrouwen in de bobslee. Wij vinden dit een hele gave sport. For the record: Ze doet niet mee voor spek en -bonen. Levi Deborah is namelijk de huidige wereldkampioen en gaat er alles aan doen om tijdens deze Winterspelen een gouden plak te bemachtigen. Wij vinden deze Duitse een echte topper en kunnen geen genoeg van haar in de bobslee krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Deborah Levi (@_deborah_florence_)

Margot Boch en Carla Senechal

Sport: Bobslee
Nationaliteit: Frankrijk
Instagram: @margotboch en @carla_senechal

De ‘twin-sisters’ uit Frankrijk zijn twee schoonheden waar je een 4k-televisie voor zou kopen. Ze zijn niet alleen snel samen, maar ook heel leuk. De chemie tussen de dames is iets heel bijzonders en superleuk om te zien. De dames werden tijdens het laatste wereldkampioenschap in 2021, 8e. Deze spelen gaan ze zeker strijden voor een medaille, die er volgens ons zeker wel in moet zitten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CARLA SENECHAL 🌸 (@carla_senechal)

 

 

 

Reageer op artikel:
De leukste vrouwen op de Olympische Winterspelen in Beijing
Sluiten