Er is een nieuwe recordhouder in de Dragrace-wereld op de discipline Top Fuel. Dat is dus gewoon heel erg hard rijden met een opgevoerde skelter en volle tank en hopen dat het goed gaat. Dat komt vaker voor en waarom moet dat in het nieuws komen als ik vandaag ook Weekendhapjes kan bekijken? Nou, in dit geval zijn we echter bijzonder geïnteresseerd in degene die het record heeft gebroken.

De winnares is namelijk niemand minder dan Leah Pritchett en deze dame is niet de eerste die je in zo’n auto zou verwachten. Leah klust zo nu en dan bij al model en dat begrijpen wij wel. We zagen zelden iemand die het brandwerende en drukverlagend racepak beter stond dan onze Leah. Max Verstappen doet z’n best, maar we zien liever haar voorbijkomen in een F1 raceauto! Het wordt tijd voor een carrièreswitch zodat Leah vaker in beeld komt!

In deze video zien we Leah de beestachtige hoeveelheid van maar liefst 10.000 pk van haar dragracer onder controle houden en een duizelingwekkende snelheid van ruim 530 km per uur bereiken. Niemand reed eerder zo hard en het is wachten totdat het record wordt erkend. Knappe prestatie om dat beest recht te houden met zulke wielen!

Saturday qualifying tire wrinkle turn up. #idmltn #thatsformymygscrew #impossibleisnothing

A photo posted by Leah Pritchett (@leahpritchett_tf) on