De Macho Show is een komisch online handboek over hoe je een echte man kan zijn

Op het moment dat jij nu dit artikel aan het lezen bent, is de handleiding die jouw leven kan veranderen te zien op Youtube. Presentator Tim Senders heeft een serie gemaakt genaamd ‘De Macho Show’, waarin hij laat zien dat een man zijn om meer draait dan alleen machogedrag. Het is een komedieserie waarin een soort online cursus wordt gegeven over hoe je een echte man kan zijn.

De afleveringen zijn opgebouwd als een ‘Macho Masterclass’ waarin twee jongemannen jou zullen laten zien hoe je een echte man kan worden. Er zit scherpe humor in, waardoor het ook leuk is voor de vrouwen onder ons om de serie te bekijken. Het zit vol met stigma’s over het ‘man-zijn’, dus geloof ons: dit wil je checken.

De Macho Show

Je wordt volledig aan de hand meegenomen door Freek en Jurriën, twee nep influencers die als geen ander weten hoe het is om een echte man te zijn. De twee heren menen dat het aan hen is om iets te doen aan de onzekerheid waar de meeste mannen vandaag de dag mee worden geconfronteerd. Moet je groot en sterk zijn? Zijn je bed kunsten wel in orde? Moet je oppassen met wat je zegt voordat je gezien wordt als Marc Overmars? Of is het ook gewoon oké om gevoelig en emotioneel te zijn? Op deze en echt nog veel meer andere vragen geven Freek en Jurriën antwoord in hun eigen masterclass.

Het seizoen

De volgorde van het seizoen is opgebouwd alsof het een online cursus is waarbij in elke aflevering een ander thema en stigma over het man-zijn centraal staat. De filmstijl doet je denken aan The Office en Modern Family. Hier wil je dus wel echt effe de tijd voor nemen dus. Awkward, kwetsbaar, herkenbaar maar bovenal luchtig en droogkomisch ineen, maakt de De Macho Show een mockumentary die op slimme wijze de machocultuur aan banden legt. Elke week op woensdag kan jij om 16.00 uur een nieuw deel van de online cursus bewonderen om extra tips te leren.

Reageer op artikel:
De Macho Show is een komisch online handboek over hoe je een echte man kan zijn
Sluiten