De dikste afterparty’s vind je tijdens ADE in De Loft

Redactie 23 sep 2018 Entertainment

Nog een maandje en dan mogen we ons weer opmaken voor het grootste elektronische muziekevenement dat de wereld rijk is, want dan landt het Amsterdam Dance Event in onze hoofdstad. Honderden feesten, duizenden artiesten en meer dan 100 verschillende locaties. De keuze is reuze. Mocht je nog op zoek zijn naar een afterparty op vrijdag, zaterdag of zondagochtend, dan moet je in De Loft zijn.

Alleen al qua locatie is dit magistraal. De Loft bevindt zich op de 16e verdieping in de A’dam Toren, tegenover Amsterdam Centraal. Van de buitenkant te herkennen aan de ziek grote ramen bovenin. Vanuit die plek heb je dan ook een kneitervet uitzicht over de hele stad.

Hosted by Audio Obscura

Vorig jaar organiseerde Audio Obscura (waar kenden we die ook alweer nog meer van?) hier ook al enkele feesten en wegens groot succes gaan ze dat dit jaar dunnetjes overdoen. Daarvoor hebben ze ook dit jaar weer enkele van de beste dj’s van de wereld uitgenodigd die de feestgangers van de nodige extra feestvreugde gaan voorzien. Zo gaan onder andere Job Jobse, Solomun en Adriatique hun respectabele draaikunsten vertonen.

De feesten beginnen rond de tijd dat normale mensen wakker worden en gaan door tot in de middag. Dus dat wordt of de wekker zetten, of in een keer door vanaf een ander feestje. Aan jou de keuze. Maar dat dit legendarische ochtendjes worden, dat lijkt ons een zekerheidje. Tickets gaan op dinsdag 25 september in de verkoop.

Audio Obscura x Adriatique in De Loft

Locatie: De Loft, A’DAM Toren
Datum: vrijdag 19 oktober 2018
Tijden: 05:00 – 12:00
Line up: Adriatique (open tot sluit)
Tickets: hier

Audio Obscura x DJ Tennis b2b Job Jobse in De Loft

Locatie: De Loft, A’DAM Toren
Datum: zaterdag 20 oktober 2018
Tijden: 07:00 – 14:00
Line up: DJ Tennis b2b Job Jobse (open tot sluit)
Tickets: hier

Audio Obscura x Solomun in De Loft

Locatie: De Loft, A’DAM Toren
Datum: zondag 21 oktober 2018
Tijden: 07:00 tot laat
Line up: Solomun + b2b’s
Tickets: hier

Reageer op artikel:
De dikste afterparty’s vind je tijdens ADE in De Loft
Sluiten