Audio Obscura gaat tijdens ADE feesten organiseren in de Bijlmerbajes

Redactie 3 sep 2018 Entertainment

Het festivalseizoen zit er zo goed als op en langzaam maar zeker kunnen we ons opmaken voor het clubseizoen. We duiken de dampende nacht in, om te beginnen eind oktober tijdens Amsterdam Dance Event. De meest bijzondere locatie wordt nu al geclaimd door Audio Obscura, zij gaan namelijk feesten geven in de Bijlmerbajes.

Dikke line-up
Audio Obscura staat sowieso al bekend om z’n bijzondere locaties. Eerder gaven ze al feesten in de fietstunnel onder het Rijksmuseum, het Centraal Station en het Concertgebouw. Maar nu overtreffen ze zichzelf, want feesten in de bajes is wel heel bijzonder. Dat kan niet anders dan een grandioos succes worden. Audio Obscura slaat de handen ineen met drie verschillende organisaties. Donderdag 18 oktober zal de eerste editie plaatsvinden met onder meer Seth Troxler, Honey Dijon en Carista als de meest knallende vuurpijlen van de show. Vrijdag wordt het beuken met Speedy J, Rødhåd en Clouds, terwijl de zaterdag in het teken staat van Nina Kraviz en haar Russische Tрип (Trip) label. Met dat label worden regelmatig feesten op unieke plekken gegeven, van ruimtevaartmusea tot pre-historische kraters, daar past de meest beruchte ex-gevangenis van Nederland natuurlijk naadloos tussen.

Once in a lifetime
De Bijlmerbajes is tot 2016 in gebruik geweest als gevangenis. Nadat de deuren twee jaar geleden gesloten werden, fungeerde het een tijdje als AZC (asielzoekerscentrum). Vorig jaar werd de grond opgekocht voor de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk. Het einde van de bajes is dus in zicht, maar niet voordat er deze ADE nog een keer keihard gefeest gaat worden. Grijp je kans, want dit wordt een mogelijkheid die maar een keer voorbij gaat komen.

Audio Obscura w/ Seth Troxler & Honey Dijon at The Prison

Wanneer: Donderdag 18 oktober
Waar: Bijlmerbajes, Amsterdam
Hoe laat: 22:00 – 06:00
Wie: Seth Troxler, Honey Dijon, Carista
Facebook: https://www.facebook.com/events/2319436838073214/

Audio Obscura x Electric Deluxe & Dystopia at The Prison

Wanneer: Vrijdag 19 oktober
Waar: Bijlmerbajes, Amsterdam
Hoe laat: 22:00 – 06:00
Wie: Speedy J, Rødhåd, Clouds, Jon Hester
Facebook: https://www.facebook.com/events/252208482301261/

Audio Obscura x Tрип at The Prison

Wanneer: Zaterdag 20 oktober
Waar: Bijlmerbajes, Amsterdam
Hoe laat: 22:00 – 06:00
Wie: Nina Kraviz and трип guests TBA
Facebook: https://www.facebook.com/events/287790525385881/

Foto: Audio Obscura

Reageer op artikel:
Audio Obscura gaat tijdens ADE feesten organiseren in de Bijlmerbajes
Sluiten