De Kitty Hawk Flyer is de droomdrone voor iedere man met een zak geld

Wanneer je bakken met geld en een huis aan een pittoresk meer hebt, kun je wel stellen dat je het goed voor elkaar hebt en niks tekort komt. Er is dan geld beschikbaar om gekke spulletjes te kopen waarmee jij je leven alleen maar leuker en interessanter maakt.

Voor dit soort mensen maakt het luchtvaartbedrijf Kitty Hawk hun nieuwe hebbedingetje: de Kitty Hawk Flyer. Dit volledig elektrisch aangedreven eenpersoonsluchtmobiele voertuig gaat binnenkort de markt op en potentiële kopers watertanden massaal na het zien van de succesvolle testvluchten.

De reusachtige drone kan met gemak een volwassen man dragen en de eerste versie is speciaal ontworpen om over water te vliegen. Het landen en opstijgen gaat simpel door het drijvende landingsstel.

De Kitty Hawk Flyer voldoet aan alle eisen van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit en er staat dus niets meer in de weg voor deze vliegende grasmaaier om op te stijgen. Je hebt zelfs geen vliegbrevet op pilotenopleiding nodig! Volgens het bedrijf leer je de Flyer binnen een paar minuten besturen!

 

 

Reageer op artikel:
De Kitty Hawk Flyer is de droomdrone voor iedere man met een zak geld
Sluiten