De intense trailer van Jason Momoa’s nieuwe show: See

redactie 13 Sep 2019 Entertainment

Het is alweer een paar maanden geleden dat de allerlaatste aflevering van Game of Thrones op de buis was. Voor vele was het nogal een teleurstelling. Maar er is weer iets nieuws om je gevoel weer wat bij te trekken. De leider van de Targaryan’s (Jason Momoa) is terug in een nieuwe vorm en speelt de hoofdrol in de spannende nieuwe show See.

Blind

See speelt zich af in de nabije toekomst, maar niet hoe de meeste dat voor zich zien. Hierin is een groot deel van de mensheid uitgestorven door een dodelijk virus. De ‘gelukkige’ die zichzelf overlevers mogen noemen zijn allemaal permanent blind geraakt. Volgens hen de straf van god. Totdat er een tweeling op de wereld wordt gebracht die tot ieders verbazing wel beschikking hebben tot hun oogballen. Dit zijn de kindjes van Baba Vos (Jason Momoa), een enorme hulk-achtige vent, zoals we ‘m kennen natuurlijk. Omdat hij ook de leider van zijn blinde kamp is, moet hij de taak op zich nemen om koste wat het kost de twee baby’s te beschermen tegen een of andere koningin die het op de twee gemunt heeft. Het is geschreven door Steven Knight (Peaky Blinders) en de regie ligt in de handen van Francis Lawrence (The Hunger Games en I Am Legend).

Apple TV

De show zal te bekijken zijn op de nieuwe streaming service van Apple, Apple TV plus. Volgens hen zal een abonnement je $4.99 (4,50) per maand terugzetten, maar je eerst weekje is gratis, zo aardig zijn ze dan ook wel weer. Maar wanneer je de eigenaar bent van de nieuwe Iphone 11 krijg je het een jaar lang gratis.

Reageer op artikel:
De intense trailer van Jason Momoa’s nieuwe show: See
Sluiten