Beelden in nieuwe teasers voor Jurassic World: Fallen Kingdom maken je warm

Redactie 5 dec 2017 Entertainment

Langzaam maar zeker komt de prehistorische wereld van Jurassic World weer tot leven en sijpelen er steeds meer lekker makende beelden door. Deze keer is Chris Pratt op de vlucht voor een horde stampende dinosaurussen, een uitbarstende vulkaan en knuffelt hij een Tyrannosaurus Rex in de nieuwste trailers voor Jurassic World: Fallen Kingdom.

De eerst 15-seconden-teaser is duidelijk minder tam en vriendelijk dan de eerste video, waarin de Jurassic World-ster joviaal een baby velociraptor kan aaien. Pratt en co-sterren Bryce Dallas Howard en B.D. Wong worden volledig omringd door de razende oeroude reuze beesten, en de spanning alle fossielen doet kraken als de clip uit valt. In de tweede korte trailer lijkt alles wel nog wat rustiger als de reusachtige carnivoor verdooft in een container ligt. Totdat Pratt de T-Rex voorzichtig van dichtbij benaderd en het reptiel zijn ogen openend.

Cliffhangers die ons alleen maar meer doen verlangen naar de eerste volledige trailer van de volgende dinofilm uit de beroemde franchise. Jurassic World: Fallen Kingdom staat op 22 juni 2018 in de agenda om naar de bioscopen te knallen. Vrijdag staat de release van de volledig trailer op de planning.

Foto: YouTube/Universal Pictures

Maxim

Reageer op artikel:
Beelden in nieuwe teasers voor Jurassic World: Fallen Kingdom maken je warm
Sluiten