Jurassic World: Fallen Kingdom komt met deze beelden steeds dichterbij

Redactie 24 nov 2017 Entertainment

We kunnen maar geen genoeg krijgen van de prehistorische meesterwerken van Steven Spielberg. Met Jurassic World, die in 2015 op het witte doek verscheen, heeft het vervolg op Jurassic Park III veertien jaar op zich laten wachten. En ook nu staat er weer een vervolg op de stoep.

Universal Pictures heeft de eerste beelden van Jurassic World: Fallen Kingdom naar buiten gebracht. In de eerste bewegende beelden zien we Chris Pratt met een blauwe baby raptor. En het speculeren kan beginnen na deze teaser. Is het de raptor Blue toen die nog klein en onschuldig was of misschien wel een nakomeling van de getrainde vleeseter? Daarnaast draait de geruchtenmolen al op volle toeren. In de wandelgangen van Hollywood gaat het gerucht dat de eerste volledige trailer van de film te zien zal zijn in de bioscoop tijdens de première van ‘Star Wars: The Last Jedi’.

 

In het tweede deel van Jurassic World zullen naast de dinosaurussen ook Chris Pratt en Bryce Dallas  Howard weer te zien zijn en keren uiteraard de uitvoerende producers Steven Spielberg en Colin Trevorrow weer terug. Een van de meest succesvolle franchises in de filmgeschiedenis gaat verder met alle wonderen en avonturen die de dino wereld ons te bieden heeft. Natuurlijk kunnen de meest angstaanjagende carnivoren en een aantal nieuwe rassen niet ontbreken.

 

In de film die geregisseerd wordt door J.A. Bayona keren ook BD Wong en Jeff Goldblum weer terug in hun rollen. Daarnaast bestaat de sterrencast uit James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall. Genoeg redenen om ook deze toekomstige kaskraker van een dinoavontuur weer te bekijken. We moeten nog wel even geduld hebben, want op 22 juni 2018 staat de première van Jurassic World: Fallen Kingdom pas op de planning.

Reageer op artikel:
Jurassic World: Fallen Kingdom komt met deze beelden steeds dichterbij
Sluiten