De 3e helft van Temptation Island: aflevering 6

Redactie 2 mrt 2018 Entertainment

Het tweede kampvuur was vooral voor de mannen pijnlijk. De vrouwen (Megan) waren de gene die nu in de verdediging moesten schieten. Steeds meer zien we hoe Temptation Island een opgave is voor elk stel dat mee doet. Zoals gebruikelijk blikken Annouk en Jeroen terug op Temptation Island aflevering 6 in FHM’s derde helft van Temptation Island.

Annouk: Oké, inmiddels zijn we alweer bij de zesde aflevering beland. Time flies when you’re having fun. Ik moet zeggen dat ik echt geen kut aan deze aflevering vond eigenlijk. Er gebeurde precies geen ene filkker en nu moeten we hier serieus nog wat over gaan schrijven ook. Verdomme.

Jeroen: Het kampvuur was het hoogtepunt van de aflevering, daarna was het eigenlijk alleen de verwerking hiervan. We zagen hoe Vanessa heel wijs wist te zeggen dat het ‘mindfuck beelden’ waren. Daar had ze helemaal gelijk in. Een aantal van de beelden die de dames te zien kregen leken in scene gezet te zijn, de mannen waren ook niet te zien op de beelden. Het wordt steeds meer duidelijk dat Temptation Island relaties probeert kapot te maken met meer dan alleen ‘temptation’. Door smerige spelletjes te spelen en verdraaide beelden te laten zien proberen ze de koppels onzeker te maken en ze zo op te breken. Een ‘echte’ relatietest hoor.

Annouk: Alleen ‘t momentje dat Kevin de batsbeelden van Megan te zien kreeg vond ik relatief grappig. Maar goed, dat waren wel drie hele minuten van de complete aflevering. Joepie.

Jeroen: Zag je de paniek in de ogen van Megan? Die dacht kuuut, nu ben ik degene die slecht overkomt van ons twee. JA dat doe je zeker schat. De kijker kan denk ik wel zien dat die Kevin echt zat te balen en aangeslagen was van de beelden. Die jongen is niet slim genoeg om dat allemaal in scene te zetten of te acteren. Zo vuil hoe die Megan bij dat kampvuur doet, mijn vorige uitspraak is hiermee bevestigd. Megan deed aan Temptation mee om wraak te nemen op Kevin en nogmaals: dat meisje is nog maar 18!! ARME MAMA EN PAPA!

Annouk: Oooooh en die Cherish, WTF heeft zij voor ’n boerenpummel accent. Je piemel schiet spontaan je buik in na het horen van haar stem.

Jeroen: Kan me niet voorstellen dat iemand dat ooit als een temptation kan zien. Meer als iemand die je per ongeluk neukt en daarna aan je vrienden laat zien wat voor een misstap je bent begaan. Maar ja, bewijst maar weer is hoe pienter de deelnemers zijn. Tim lijkt toch wel echt een zwak te kweken voor deze Hollandse dame.

Annouk: Jo Tim? Ik heb van vele betrouwbare bronnen vernomen dat ze bij de Praxis erg sterke bizonkit verkopen. Misschien moet je jezelf na temptation vast lijmen aan je Deborah.

Jeroen: Deze man gaat zwichten. Ik zeg het je, ik weet nog niet zo zeker of hij na temptation met Deborah gaat trouwen. Misschien had hij zich voor temptation aan haar moeten vast lijmen.

Annouk: Maar goed, ik moet heel eerlijk bekennen dat ik Kevin wel piecie zielig vind. Hij bewijst maar weer even kneiterhard dat mannen dus werkelijk pas na een lange tijd inzien wat ze laten lopen. Waarom zijn mannen zo kut?

Jeroen: Mannen zo kut? Heb je Inge gezien, hoe ze Kevin probeert te ‘troosten’. In het interview vertelt ze doodeerlijk ‘Ja wou ‘m gewoon pakken’. Hetzelfde geldt voor die Billy, iets met als het hertje gewond is slaan de wolven toe. Vrouwen zijn de gemene soort, het programma bewijst het. Want mannen komen er nog voor uit in het dagelijks leven dat ze van ‘jagen’ houden. Vrouwen doen het achterdochtig en nu ze er fame voor kunnen pakken komt de ware aard boven. Absurd.

Annouk: En faka voor Fabrizio. Wat een gnurp. Hoorde trouwens dat ‘ie ‘t bed nu deelt met Pommeline. Soort zoekt soort zeker?

Jeroen: Ik vind Fabrizio dus saai worden, hij is een soort van hopeloze romanticus. Een verleider die verliefd wordt op een deelnemer. Zo zielig. In dat geval lijkt hij inderdaad op Pommeline, die zat vorig jaar rond deze tijd ook al te janken. Hopeloze gevallen. Maar ach, het werkt blijkbaar wel, want Pommeline nam vorig jaar een token mee naar huis. Ben benieuwd of Fabrizio hetzelfde weet klaar te spelen.

Annouk: Snapt iemand wat er met het haar van Billy aan de hand is? De gemiddelde spaghettisliert bevat nog meer volume.

Annouk: Net als je denkt dat je alles hebt gehad, komt daar Daniëlle die Fabrizio een tattoo voor haar laat ontwerpen. Mag ik even kotsen?

Jeroen: Dat mag niet dat moet. Mijn keel wordt de laatste tijd ook wel de Niagara Watervallen genoemd. Ik heb me nog nooit zo hard aan een programma geërgerd, maar ik wil het nog steeds kijken. Kortsluiting in mijn hoofd, waarom wil ik dit zien? Een platform waar kansloze figuren de kans krijgen om beroemd te worden door middel van andermans relaties kapot te maken. Zo ziek eigenlijk.

Reageer op artikel:
De 3e helft van Temptation Island: aflevering 6
Sluiten