De 3e helft van Temptation Island: aflevering 5

Redactie 23 feb 2018 Entertainment

De eerste hartbreaking tranen zijn gevloeid en de sfeer zit erin na het eerste moordende kampvuur. Per aflevering komen we steeds wat meer te weten over wie het gaat redden en wie gaat breken. Aflevering nummer 5 liet barstjes zien in de verdediging van mensen waar we het niet van verwacht hadden. Zoals gebruikelijk blikken Annouk en Jeroen terug op Temptation Island aflevering 5 in FHM’s derde helft van Temptation Island.

Annouk: Daar zijn we weer. Inmiddels aangekomen bij alweer de vijfde aflevering van dit relatie verziekende programma. Ik vind het nog steeds hilarisch dat elke jongen doet alsof ‘ie hier echt niet naar kijkt, maar ondertussen…

Jeroen: Hé hé, ik heb nooit iets ontkent.

Annouk: Zeker waar, om dit keer maar even mooi te beginnen met Megan. Je weet wel, die griet met dat kapot irritante accent en net iets te blauwe ogen. Nadat Kevin het de eerste dagen op Temptation Island had verneukt besloot Megan dit op ’n letterlijke manier ook te doen met niemand minder dan Joshua. Gelukkig voor het koppel kraakte ’t bed verder totaal niet en merkte niemand dit op.

Jeroen: ‘Ik vind mezelf echt niet dom, dom dat ik hem terug genomen heb’ Zou wat zijn als je jezelf dom zou vinden, maar lieve schat, je hebt net op tv geneukt. Je bent toch een beetje dom geweest. Kevin heeft zijn hele punt van ‘ze is koekeroend’ geheel bewezen. Ook al zal hij het liever niet zo hebben, ‘t meisje is duidelijk niet de slimste.

Annouk: Wanneer Megan ontwaakt met haar waarschijnlijk redelijk weggebrande punani, geeft zij ons een bittere verklaring voor de nacht. ‘Da’s echt de bedoeling niet’. Jeetje meid, goed van je dat je dit nu, bijna twaalf uur later, opmerkt. Helaas heeft inmiddels heel Nederland al toegekeken hoe de lattenbodem die nacht bijna uit ’t bed gebatst werd. Maar goed, populairder word je op deze manier wel. Je hangt nu zo’n beetje op het niveau van Rapper Sjors. Boffert.

Annouk: Hetzelfde geldt trouwens ook voor Kevin. Errrrug knap dat ‘ie nu eindelijk beseft dat vreemdgaan toch net even wat anders is dan het aanschaffen van nieuwe kleren. Jammer voor hem nét een weekje te laat. Ach, sekspoppen waren vanaf deze maand verkrijgbaar toch?

Jeroen: Ik had het hier toch wel een beetje met die kerel te doen hoor. Het lijkt bijna alsof Megan met Temptation mee doet om Kevin terug te pakken voor wat hij voorheen gedaan heeft. Dat zou me toch een partijtje keihard zijn. Dat je het expres een paar maanden nog doet of alles goed is om dan vervolgens een gast op tv te neuken en te zeggen ‘Grapje Kev, fucking klootzak, ‘t is uit, nu ga ik lekker aan Josh zijn derde been sabbelen, aju!’.

Annouk: Deborah en Tim gaan voor het kutkoppelaward. Mijn agressie-ader in mijn nek staat op standje ontploffen zodra ik hun stem hoor. Flikker op.

Jeroen: Hij doet wel teveel zijn best maar de eerste barstjes in zijn verdediging werden zichtbaar. Hij had het zelf ook al door. Cherish is degene voor wie hij een zwak begint te ontwikkelen, hij zoekt ze wel uit hè. Niet bepaald een goede smaak die Tim.

Annouk: En dan hebben we daar verleidster Zwanetta. Heerlijk wijf. Haar manier van communiceren geeft deze veertig minuten even ’n leuke twist.

Jeroen: Haha, ja mag er ook ondertiteling bij? Denk dat sommige mensen thuis die Belgen eerder begrijpen dan haar met d’r punani. Beste Temptation tot nu toe, kunnen we even stil staan bij haar naam? Zwanetta, die ouders moeten echt een schurft hekel aan haar gehad hebben als baby. Wie noemt zijn kind nou Zwanetta? Ze stelt zich wel voor als ‘Zwaantje’ veel meer klasse en past wat beter. Verder goede billen maat, och och.

Annouk: En aan de scriptschrijvers van Temptation Island. Heel jammer dat jullie dan zo’n belabberd uitje organiseren als ‘n groepsdate of ‘spioneren’ op het resort zonder dat er gebruikte condooms zijn neergelegd. Toch geen kut aan zo? Nu moeten we ’t doen met een luchtje van Mezdi die verder opgespoten was. Goede reden inderdaad om aan je partner te twijfelen. Jezus.

Jeroen: Ja onze plat Hollandse ouwe snoephoer vond dat het wel heel vervelend was dat Mezdi haar luchtje zo vaak gebruikte. Wat wil je dan? Dat hij het door de plee spoelt, houd toch op. Zij is nu letterlijk naar redenen aan het zoeken om boos op Mezdi te kunnen worden. Ze zou blij moeten zijn dat hij elke dag haar luchtje op doet, alleen maar lief toch.

Annouk: Ben ik trouwens de enige die niet he-le- maal kan plaatsen hoe Deborah genomineerd kan zijn voor een missverkiezing?

Jeroen: Houd op met me, een miss verkiezing in België zeker?

Annouk: Kom maar op met die volgende aflevering. Eens even lekker de ramptoerist uithangen. Zin in.

Reageer op artikel:
De 3e helft van Temptation Island: aflevering 5
Sluiten