Met deze website check jij welk festival het best bij jou past

Redactie 2 mrt 2018 Entertainment

Je zou er nu nog niet aan denken met deze gruwelijke kou, maar het festivalseizoen komt er weer aan. Tentje opzetten, de dikste bands en dj’s, de reuk van urinoirs en zweet, broodjes frikandel met mayo, we krijgen er nu al kippenvel van. Vaak komt het probleem voor dat je niet weet welk festival geschikt is voor jou. Met deze handige website check je in no-time welke festivalweide een match made in heaven is.

De website, genaamd bestfestivalfor.me, kijkt niet zomaar in je hersenen en ziet dan welk festival het meest geschikt is voor jou. Eigenlijk gaat het allemaal heel simpel. Op de hoofdpagina laat je de website connecten met Spotify, Facebook of Songkick of natuurlijk allemaal voor zo’n goed mogelijke match. De matchmaker kijkt dan naar je likes en songs die je luistert en maakt daar uiteindelijk een overzicht van.

De festivalmatchmaker is dus ideaal voor als je het even niet weet. Natuurlijk ook handig om te weten of je favoriete bands en dj’s aan het toeren zijn. Nu weet jij waar jij in de wereld, Europa of in ons eigen Nederland bier kunt gaan drinken met je vrienden en blaren op je voeten kunt dansen. Zo zie je bijvoorbeeld dat Chris, die vooral elektronisch luistert, naar Melt moet. En Niels, die meer op rock georiënteerd is, naar Download Festival in de UK wordt gestuurd. Nou oké dan. Gelijk maar kaarten gekocht. Welk festival komt er bij jou uit?

Chris:

Niels:

festival

Reageer op artikel:
Met deze website check jij welk festival het best bij jou past
Sluiten