Maak kennis met alle verleidsters van Temptation Island

Redactie 16 jan 2018 Girls

Langzaam maar zeker worden we als kijkers opgewarmt voor het nieuwe seizoen van Temptation Island. Eerder maakten we al kennis met Yana als verleidster, maar nu is ook de rest van de vrouwen onthuld. Oei joei joei, die mannen gaan het lastig krijgen gek.

De Belgische zender VIJF had de eer om de vrouwen uit de doeken te doen. In de video zien we wat de vrouwen allemaal in huis hebben. In minuscule bikinietjes rennen ze over het strand, schurken ze zichzelf in een sexy pose tegen een palmboom aan en zetten ze hun meest verleidelijke blik op terwijl ze in de zee liggen.

Nog een paar weken en het grote cheatfestijn gaat losbarsten. 1 februari zal de eerste aflevering te zien zijn op RTL5. Presentator Rick Brandster liet zich eerder al ontvallen dat niet alle koppels even vrolijk terugkeren als dat ze erin gingen. Dat voorspelt het nodige vuurwerk.

Verleidsters Temptation Island

Billy (22 jaar)

Kapster en nagelstyliste die meedoet ‘om te bewijzen dat geen enkele man trouw kan blijven’. Haar blauwe ogen zijn haar wapens en haar sexy dansmoves doen de rest.

Verleidsters Temptation Island

Cherish (26 jaar)

De administratieve medewerkster houdt van gespierde mannen met tatoeages. Temptation Island kennende gaat ze wel aan haar trekken komen. Komt naar het eiland om wraak te nemen op alle mannen die haar eerder bedrogen en belogen, wat klinkt als uitstekende motivatie voor dit programma.

 Verleidsters Temptation Island

Laetitia (22 jaar)

Werkt als verkoopster, barvrouw en model. Woont in het Vlaamse Zaventem, maar haar roots liggen in Kameroen. Krijgt altijd wat ze wil en met minder neemt ze geen genoegen.

Verleidsters Temptation Island

Maxime (24 jaar)

Zonnetje in huis uit Almelo. Is iemand die snel verliefd wordt, maar die verliefdheid kan ook weer snel overwaaien. Gaat voor de tactiek vertrouwen opbouwen en dan keihard toeslaan.

Verleidsters Temptation Island

Zwanetta (20 jaar)

De bruinharige krullenbol knijpt er lekker even tussenuit en vond het zonnige Temptation Island oord wel een mooie vakantiebestemming. Danseres en verkoopster van beroep en weet mannen het hoofd op hol te brengen met haar uitdagende blik. Al moet gezegd worden dat het mannenvolk meestal toch wel naar haar komt.

Verleidsters Temptation Island

Inge (22 jaar)

Rechtstreeks vanuit onze hoofdstad ingevlogen om relaties aan flarden te flirten. Inge neemt geen blad voor de mond en valt meestal op mannen die een relatie hebben, wat in dit programma toevallig bijzonder goed van pas komt.

Verleidsters Temptation Island

Yana (23 jaar)

Gevaarlijk rondborstig en een type die je met stevige handschoenen aan moet pakken. De blondine uit Oostende speelt het spel volgens het strijdplan van verleiden, afstoten en dan haar slag slaan. Hier gaan mannen hun klauwen aan branden, dat kan niet anders.

Verleidsters Temptation Island

Yasmine (20 jaar)

Liggend op de zwembadrand weet Yasmine wat ze wil: bewijzen dat geen enkele man te vertrouwen is. Komt net uit een gebroken huwelijk (op haar 20e?) en dus uit op keiharde revanche. De mannen kunnen hun torso natmaken!

Hieronder komen alle dames nog een keer voorbij schuifelen in video: 

Foto’s: Temptation Island

Reageer op artikel:
Maak kennis met alle verleidsters van Temptation Island
Sluiten