Gieren van het lachen met deze 15 comedyfilms van Netflix

redactie 16 dec 2018 Entertainment

Vorige week hebben we het gehad over de vijftien dikste actiefilms die op Netflix te vinden zijn. Alleen kan het zijn dat jij totaal geen fan bent van dat soort films. Daarom hebben we er nu vijftien samengesteld waardoor jij in je broek pist van het lachen. Al wat schone onderbroeken klaarliggen?

 1. The Hangover
  Vier vrienden maken een tripje naar Las Vegas om een onvergetelijke vrijgezellenavond te vieren. Alleen nadat ze wakker worden herinneren ze zich niks meer en is de man die zou gaan trouwen, Doug, spoorloos verdwenen. Wat volgt is een speurtocht naar hem om op tijd te verschijnen op de bruiloft. Een filmpje dat heerlijk wegkijkt.
 2. Jackass 3
  Tanden trekken met een Lamborghini, een balspel met een bijenkorf en meer lichaamssappen dan ooit te voren. Ja makker, je moet wel een sterke maag hebben om deze film aan te kunnen. Johnny Knoxville is weer terug en heeft weer allemaal gruwelijke stunts voor je in petto. Heerlijk genieten van een flinke portie leedvermaak. 
 3. The Wolf of Wallstreet
  Klassiekertje toch? De hoofdrol is weggelegd voor top acteur Leonardo DiCaprio. The Wolf of Wall Street gaat over Belfort’s enorme succes en ondergang op Wall Street die gepaard gaat met zijn vlammende levensstijl en chaotische privéleven. Zeker eentje die mag niet ontbreken op dit lijstje.
 4. American Pie Reunion
  American Pie kennen we allemaal wel. In deze film komen de vier ongeregelde vrienden weer bij elkaar en hebben sommigen al een vrouw en kinderen. Het is tijd voor hét feest van het decennium en dat vieren ze volledig op hun eigen manier. Volgens mij hoeven we niet veel meer te vertellen, want de meesten kennen hem al. Altijd leuk om met een bak popcorn nog een keer te bekijken!
 5. The Inbetweeners Movie
  Lange werkdag gehad en geen zin om een ingewikkelde film te kijken? Dan is deze film de oplossing. Het gaat over vier vrienden die naar Griekenland gaan voor een vakantie vol zon, seks en veel beschamende momenten. Prima lachfilmpje dus.
 6. Death at a Funeral
  Tijdens een begrafenis gaat van alles mis. Ongenodigde gasten en een vermist lijk zorgen voor een grote puinhoop. Al die misverstanden zorgen voor de nodige hilariteit. Genietuuh.
 7. Pain & Gain
  Tijdens deze misdaadcomedy leven vier gasten het droomleventje door zich flink met criminaliteit bezig te houden. Onder andere acteurs als Dwayne Johnsen, Mark Wahlberg en Anthony Mackie spelen in de film. Dan heb je gegarandeerd een leuke avond.
 8. Logan Lucky
  Een oud-steenkoolmijnwerker heeft een plannetje gesmeed om poen te stelen bij een van de grootste paardenraces van het jaar. Met de nodige explosieven zou het zomaar eens kunnen lukken. Zou wat zijn hé. De film werkt prima op je lachspieren kunnen we je vertellen.
 9. Ted
  De kerstdagen komen er weer aan en dan is deze altijd een succes. De teddybeer die tot leven komt en optimaal geniet van het leven met drank, veel vrouwen en drugs. Klinkt als een goed leventje tot dat iemand de beer afpakt. Een film waar je de volle 106 minuten vermaakt wordt. Geniet ervan.
 10. New Kids Turbo
  ‘Verrekte koekwaus’ of ‘Bots op zijn neus, jonguh’. Zomaar wat uitspraken uit deze legendarische film. Tijdens de crisis raken wat werklozen jongeren de weg in Maaskantje helemaal kwijt. Al gezien? Check hem dan nog een keer, want het is van de meest hilarische Nederlandse films ooit. Dus ga hem als een malle kijken, jonguh!
 11. Father of the Year
  Twee afgestudeerde kerels keren terug naar hun geboorteplaats om hun vader weer te zien vlak voordat ze naar New York verhuizen. Ze vragen zich af na verloop van tijd af welke vader een gevecht zou winnen. Vervolgens loopt het op een hilarische manier compleet uit de hand.
 12. Naked
  In deze Netflix-original gaat Rob binnenkort trouwen. Alleen zit hij naakt gevangen in een lift en hij beleeft deze situatie constant opnieuw. Lekker filmpje van Netflix.
 13. Dirty Grandpa
  Vlak voordat Jason gaat trouwen moet hij zijn opa brengen naar een gemeenschap voor gepensioneerden. Tijdens de rit met zijn opa gaan ze naar allerlei feesten tot ongenoegen van Jason. Laten we maar zeggen dat de opa nog een flink libido heeft.
 14. Change-up
  Twee goede vrienden hebben een totaal ander leven. De een heeft een vrouw en kind, terwijl de ander werkloos is en optimaal geniet van zijn leven als single. Nadat ze een avondje hebben gezopen, legen ze hun blaas in een fontein en spreken ze de wens om te wisselen van leven. Dat gebeurd en dat is de start van een enorme chaos.
 15. Fist Fight
  Als een leraar Engels onbedoeld irritatie wekt bij een humeurige leraar, nemen ze het tegen elkaar op in ouderwetse knokpartij. Prima vermaak voor op de zaterdagavond.
Reageer op artikel:
Gieren van het lachen met deze 15 comedyfilms van Netflix
Sluiten