7 toffe date ideeën waarmee je indruk maakt op je vriendin

Donderdag is het al Valentijnsdag mannen! Je moet nu toch wel in actie gaan komen. We snappen dat een weekendje Venetië niet direct op de planning staat, maar het is toch wel leuk als je haar mee op date neemt. Maar wat moet je in hemelsnaam ondernemen? Wij helpen je een handje op weg met 7 formidabele date ideeën. 

date ideeën

1. Toptennis in Ahoy

Jij wil origineel uit de hoek komen? Neem haar mee naar Ahoy, waar deze week de mannelijke internationale tennistop bij elkaar is verzameld om een gooi te doen naar de winst in het ABN AMRO World Tennis Tournament 2019. Dit jaar wordt het voor de 45e keer georganiseerd en er zijn liefst zes spelers uit de top-20 aanwezig. Ze moet natuurlijk wel een beetje van sport (en als het even kan tennis) houden, maar dan heb je wel oprecht een hele leuke en originele date te pakken.

date ideeën

2. Koken

Release je innerlijke Herman den Blijker en etaleer je kookkunsten. Amuse, voorgerechtje, hoofdgerecht, nagerecht, flesje  wijn. Pak uit met je signature dish of bereid haar lievelingsgerecht. Sloof je een keer helemaal uit. Een roos, waxinelichtjes en Knuffelrock 14 uit de speakers maken het sfeertje helemaal af. Zeg eerlijk, als ze het met jou uit kan houden dan heeft ze zo’n VIP-treatment wel eens verdiend. Moet je eens opletten hoe blij ze reageert! Die moeite krijg je diezelfde avond geheid uitbetaald in de slaapkamer.

date ideeën
Foto: IJskarten Rucphen

3. IJskarten in Rucphen

Wil je een beetje spektakel op je date? Wat dacht je van een avondje IJskarten in Rucphen! Dat is serieus zo gruwelijk om te doen. Helemaal bonus dat er nu een speciale Valentijnseditie op de planning staat. IJskarten in wedstrijdvorm, maar dan met een romantisch tintje. Reken maar dat je ervandoor gaat met de award voor meest originele date van het jaar. In totaal krijg je 4 driftsessies voor 2 personen. Tussendoor krijg je tips van experts, zodat jullie je skills kunnen verbeteren. Nu te boeken met een speciale aanbieding van €99,- voor €75,-. Wel even reserveren, want er is plek voor in totaal 36 personen. Ook leuk om een ander stelletje uit te dagen. Hier kun je reserveren!

date ideeën

4. Schaatsen

We verlaten de karts, maar blijven op de ijsbaan. Wat is er romantischer dan hand in hand over het ijs te glijden? Wel een beetje zoetsappig, maar stiekem houden vrouwen daar gewoon van. Top ‘m af met een chocolademelk met slagroom en een stuk appeltaart en jij hebt Valentijnsdag 2019 weer gerockt.

5. Dierentuin

Ach, de aloude dierentuin. Het blijft een van onze favoriete date-activiteiten aller tijden. Een beetje slenteren, lekker eten, lachen en chillen. De dieren is gewoon een uitermate goede tijdsbesteding met een meisje. Of je nou al jarenlang een relatie hebt of haar pas net een maand kent, de dierentuin stelt nooit teleur. Enige is dat je een vrije dag moet opnemen als je het op Valentijnsdag wil doen, want in de avond zijn ze natuurlijk gesloten.

date ideeën

6. Ballonvaren

In februari en temperaturen onder de 10 graden Celsius zijn niet ideaal voor een ballonvaart en bovendien zou het nu wel heel kort dag zijn om voor donderdag te regelen, maar gelukkig bestaat er ook nog zoiets als een waardebon. Je moet er midden in de nacht je bed voor uit, maar een ballonvaart bij zonsopkomst is romantiek in z’n puurste vorm. De stilte, het uitzicht, het ontwaken van de aarde. Echt heel bijzonder om eens mee te maken. Alleen niet echt geschikt voor mensen met hoogtevrees.

date ideeën
Foto: Indoor Skydive Roosendaal

7. Indoor Skydive Roosendaal

We hebben het beste voor het laatst bewaard, want als je echt een onuitwisbare indruk wil achterlaten -waar ze tegen jullie kleinkinderen nog steeds over zal praten –  dan moet je gaan indoor skydiven in Roosendaal. Ook zij hebben een speciale Valentijnsactie, waarbij je eerst zelf 3 sessies gaat indoor skydiven waarbij je kunt wennen aan de kracht van de wind. Tijdens de vierde sessie ga je samen met je Valentijntje door de windtunnel zweven. In totaal krijg je dus 7 sessies, die je nu met royale korting kunt boeken voor €139,50. Je kunt kiezen uit donderdag 14, vrijdag 15, zaterdag 16 of zondag 17 februari. Onvergetelijke ervaring vriend! Hier kun je reserveren.

In samenwerking met SIS Leisure

Reageer op artikel:
7 toffe date ideeën waarmee je indruk maakt op je vriendin
Sluiten