Chick gaat helemaal naakt in bodypaint op date

Redactie 28 feb 2018 Entertainment

Je droomt er vast wel eens van, je date belt bij je aan en verschijnt naakt voor je deur. Misschien heb je het wel eens meegemaakt! Dat zijn bonusdagen. Deze gast had zo’n bonusdag, maar had het niet in de gaten. Dankzij deze dikke bodypaintskills kon ze onverbloemd op een romantische date in een winkelcentrum.

Diegene die het kunstwerk maakte, Jen The Body Painter, mag wel van een mooi kunstje spreken. Deze chick werd zo goed verhuld onder klieders verf dat niemand, maar dan ook niemand merkte dat ze eigenlijk compleet naakt was. Ze ging dus op een tinderdate met een dude in een winkelcentrum. Heerlijk romantisch weer. Maar goed, daar gaat het nu niet even over. Hij merkte dus helemaal niet dat ze geschminkt was en kwam er pas achter nadat de date was afgelopen. De chick wandelde rustig naar buiten en het begon te regenen. Dan kan je er moeilijk meer onderuit komen.

Contactlenzen

Ze bleef zelfs tijdens de date hints geven aan hem over haar kleding. Maar telkens sneed hij een ander onderwerp aan of gaf hij haar een complimentje. De situatie was eigenlijk zo duidelijk, wij weten het ook niet meer. Hij kwam met zinnetjes als ‘You look so elegant, you look well put together, you look like you’re going to school, you look like you don’t have any babies running around…’ gast wat zijn dit voor opmerkingen op een eerste date!

We have a winner

De date wordt zelfs nog een beetje ongemakkelijk als er een groep fangirls naar de dame komen rennen. Het mooiste komt nog, aan het einde van de date. Vraagt hij eindelijk de magische woorden: ‘Is that paint on you????’ Van harte gefeliciteerd tinderboy. You did it!

Nicole Kidman Applause GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
Chick gaat helemaal naakt in bodypaint op date
Sluiten