Betaal vanaf nu de huur met de gedragen slipjes van je vriendin

Redactie 28 feb 2018 Entertainment

Toe aan wat extra doekoes dit jaar? Dan hebben wij de oplossing van de eeuw voor je klaarliggen. Je kunt namelijk met de dampende slipjes van je vriendin ’n aardig zakcentje bijverdienen. Zie je dit toch niet zo zitten? Geen paniek, ze zoeken ook nog hordes gebruikte condooms, flinke ladingen poep of gedragen inlegkruisjes en die heb je vast nog wel ergens in je prullenbak zitten. Toch?

Het is niet voor het eerst dat gedragen ondergoed aangeboden wordt op internet. Toch is er speciaal voor de keiharde fetishfanaten een eigen marktplaats aangemaakt, genaamd de Slipjesmarkt met de toepaselijke url: mijnslipje.com. ‘De nummer 1 fetish marktplaats!’

Op deze website kun je naast sappige lingerie kopen en verkopen ook nog ‘s je fetishen voor lichaamssappen, gebruikte luiers en ongesteldheid delen met ’n ander. En dat heb je natuurlijk altijd al gewild.

Lichaamssappen
Zo zien we in de categorie lichaamssappen een heerlijk nat inlegkruisje te koop staan. Kost maar een tientje! Er staat ook opeens een fles champagne te koop, dat vinden we een beetje random, maar hé, het is feest dus waarom niet. Toch liever wat anders? Voor een tientje kun je een hoop kopen. Wat dacht je van ‘lekkere plas of poep of eventueel wat schaamhaar’? Doe ze alledrie maar gek!

Ben je toch niet zo van de lichaamssappen, maar hou je meer vieze zweetsokken? Kan gewoon. Voor de echt state of the art stinksokken ben je wel 15 a 20 euro kwijt, maar als je goed speurt kun je ook voor een tientje wel wat moois vinden. Dan loop je wel de kans dat ze onlangs nog een keer in de was zijn geweest. Kopstuk op de website is toch wel de lekkere volle MILF-luier voor 35 euro. Kost wat, maar dan heb je ook wel de volle mep. Enfin, toch liever die volgelopen tampon? Op mijnslipje.com ben je aan het goede adres! Tering hé.

Foto’s: Screenshot slipjesmarkt

Reageer op artikel:
Betaal vanaf nu de huur met de gedragen slipjes van je vriendin
Sluiten