Cuber Outdoor Suites: een high-end hideout voor natuurliefhebbers

Door corona zit een vakantie aan de andere kant van de wereld er deze zomer waarschijnlijk niet in. Zeg nooit nooit, maar de kans is wel echt nihil. Dat wordt dus lekker een vakantie pakken in eigen land, maar de soms ietwat stoffige, oubollige huisjes en stacaravans op campings middenin de natuur voldoen dan misschien niet helemaal aan je verwachtingen. No worries, deze nieuwe Outdoor Suites van Cuber bieden de oplossing.

Cuber Outdoor Suites

Er valt nog genoeg moois te ontdekken in de twaalf provincies die ons land rijk is, dus een vakantie in de Lage Landen is zo slecht nog niet. Toegegeven, Bali klinkt wel beter maar het is nou even niet anders. Voor iedereen die op avontuur gaat in de ongerepte natuur van Nederland is er nu een nieuw en wat meer luxe alternatief waarmee je helemaal op kan gaan in het betoverende landschap om je heen. De Outdoor Suite van Cuber combineert namelijk de vrijheid van een vakantiehuisje, de service van een fancy hotel en het hoogstandje van Moeder Aarde. Het design van deze luxe outdoor hotelkamer is geheel in donkeren kleuren, zodat de natuur nog overweldigender naar binnen knalt. Typisch gevalletje van ‘buiten naar binnen halen’.

outdoor suite
Foto: Cuber

De grote glazen wanden bieden een sterk contrast met het donkere design en zorgen ervoor dat je je middenin de natuur waant. Zo kun je samen met je chick naar die prachtige sterrenhemel kijken voor je indoezelt na een lekkere slaapkamer-workout. Of je gaat eerst lekker even afkoelen onder de regendouche, waar je door een glazen plafond ook naar de sterretjes kan kijken. We adviseren trouwens om voorzichtig te zijn als je verder gaat stoeien in de douche, want daar komen over het algemeen circusachtige praktijken bij kijken. Hartstikke ironisch dat je vriendin dan het glazen plafond raakt natuurlijk, maar we betwijfelen of de sterretjes die ze dan ziet echt bij haar in de smaak vallen.

Luxepaardjes

Naast fantastisch design, is deze 42 m2 high-end hideout ook voorzien van meerdere faciliteiten die het comfort aanzienlijk verhogen. Zo is zijn er meerdere loungeplekken waarop je naar wilde zwijntjes kan kijken. Ook is er een open keuken met vaatwasser, combimagnetron en Nespresso apparaat voor al je morningcravings naar cafeïne. Daarnaast staat in de slaapkamer een kingsize bed, ook fit for a queen, van maar liefst 2.10 meter lang. En voor iedereen die niet zonder internet kan is er ook gratis Wi-Fi. Al raden wij je aan om je telefoon gewoon lekker te laten liggen op het nachtkastje en te genieten van de natuur. Er is ook een ruim terras met een buitenhaard, waar je lekker marshmallows kan gaan roosteren onder de sterrenhemel.

outdoor suites
Foto: Cuber

Naast al dat comfort heeft Cuber nog een extraatje voor je in petto. Je kan namelijk, na het boeken en met een persoonlijke link, via de Cuber app het hele huisje naar wens instellen met je eigen profiel. Je kan de deuren openen, lichten dimmen, de zonnewering sluiten en de airco instellen. Ook heb je de mogelijkheid om een lekker ontbijtje op bed te bestellen. Als klap op de vuurpijl kun je ook nog een persoonlijke digitale gids inschakelen die je voorziet van alle hotspots in de omgeving, de mooiste fietsroutes om uit te proberen en de beste restaurants voor een heerlijk dinertje. Over service gesproken. Je vindt de eerste 30 luxe outdoor suites aan de rand van het Nationale park de Hoge Veluwe. Deze locatie is gekozen in samenwerking met Cuber’s strategische partner Roompot. Er liggen plannen om in de komende vijf jaar nog vier andere locaties toe te voegen. Wij kijken er alvast naar uit.

De Cuber Outdoor Suites zijn per direct te boeken via Cuber en via Roompot. Ze zijn beschikbaar vanaf 5 juli aanstaande en je logeert hier al een nachtje vanaf € 103 t/m € 180 per nacht.

Reageer op artikel:
Cuber Outdoor Suites: een high-end hideout voor natuurliefhebbers
Sluiten