Conor McGregor deelt flinke hoek uit aan oude vent in pub

redactie 16 Aug 2019 Entertainment

‘The Notorious’ Conor McGregor gaat volledig de mist in buiten de kooi. De Ierse MMA-legende is door het lint gegaan in een pub in Dublin. Op videobeeld is te zien hoe hij een vent op leeftijd aan de bar een flinke hoek geeft. En als je ziet waarom dan val je zelf ook even van je stoel. Het heeft te maken met zijn eigen whiskey. Niemand fucked met Conor, dat blijkt.

Het incident is al even geleden, want het heeft in april plaats gevonden in de pub The Marble Arch, in de Ierse hoofdstad Dublin. De beelden zijn nu pas door TMZ naar buiten gebracht. Op de beelden is te zien dat een goed bedoeld gebaar al snel uit de hand kan lopen. Conor lijkt namelijk niet binnen te komen om ruzie te zoeken, want hij pakt meteen wat glazen en begint zijn Proper Twelve whisky uit te delen. Toch eindigt dit goede gebaar heel anders.

Niemand weigert Conor McGregor

Aan de bar zitten vooral oudere mannen. Conors gratis whiskey wordt door sommige gewaardeerd, maar niet door iedereen. En daar lijkt het mis te gaan. Een oude vent weigert het aan te nemen en zet zijn glas terug. Conor accepteert geen ‘nee’ en zet gewoon weer een nieuw glas neer. Dit herhaalt zich een aantal keer tot de UFC-vechter echt geïrriteerd raakt. Hij begint de man aan de bar uit te dagen door het glas op zijn hoofd te zetten. Direct daarna knapt er iets bij Conor McGregor en geeft hij de man een klap met zijn gevreesde linker. Daarna wordt hij door een aantal mannen de pub uitgezet.

Wat er precies is gebeurd en waarom Conor doorslaat is niet helemaal duidelijk. De reactie van de vechtersbaas is hoe dan ook bizar. Het incident werd vervolgens ook gemeld bij de politie, maar het is onduidelijk wat er daarna is gebeurd. Er zijn in ieder geval geen rapporten waaruit duidelijk wordt dat Conor McGregor beschuldigd is. Dit zou ook kunnen betekenen dat de zaak nog loopt.

Check hieronder hoe de situatie eruit zag.

Reageer op artikel:
Conor McGregor deelt flinke hoek uit aan oude vent in pub
Sluiten