Condoomfabriek levert zaad voor een betere wereld

Redactie 15 jun 2018 Entertainment

Ehm, moet het niet andersom zijn? Dat wij zaad leveren aan de Condoomfabriek? Neen! Beslist niet. Condoomfabriek komt op voor een betere wereld en maakt zich hard voor de toekomst van de bij. Het blijkt namelijk dat ’t niet zo goed gaat met het welbekende geel-zwarte zomerse zoemertje.

Elk jaar zijn er weer minder bijen. Whatever, zal je denken. Maar bijen zijn harstikke belangrijk, want zonder bijen geen voedsel voor mensen. Condoomfabriek heeft een vette actie bedacht: sowing the seeds of love door middel van Guerilla Gardening. Dat komt er simpel gezegd op neer dat jij je zaad achterlaat op een plek die er zichtbaar om vraagt.

Nobel

Nee nee, stop die leuter eens heel rap terug in je broek. Niet dat zaad! Condoomfabriek geeft jou een zakjes met zaadjes, wat bestaat uit een speciaal Bio Bijenmengsel. Je krijgt dat zaad cadeau bij een bestelling van boven de €40 bij Condoomfabriek.nl.

Jacqueline Texidor van de bloemetjes en de bijtjes legt het even voor je uit. “Het gaat erom op zoveel mogelijk plekken bloemzaad te verspreiden. Gooi ze bijvoorbeeld uit je autoraampje, de berm in. Uit onderzoek is gebleken dat méér wilde bloemen, en het vergroten van de natuurlijke habitat, kunnen helpen bij de aanpak van de bijensterfte. En dat moet gebeuren, want mensen zijn veel afhankelijker van bijen dan de meeste mensen beseffen. Zonder bijen geen voedsel, daar komt het helaas op neer.”

Dus hup! Als de wiedeweerga condooms inslaan bij condoomfabriek.nl en jij en help de bij terug waar die hoort: bij ons, zoemend langs de bloemen, struiken en planten, fladderend over de aardbol. #debloemetjesendebijtjes

Condoomfabriek
Reageer op artikel:
Condoomfabriek levert zaad voor een betere wereld
Sluiten