Combineer je twee favoriete hobby’s met het vaginale bier van model Alexandra Brendlova

We zijn sinds het ontstaan van de mens een heel eind gekomen. Samenlevingen zijn ontstaan, weer uitgestorven, we zijn slimmer geworden, leven langer en zijn de ruimte ingeweest. Na geniale uitvindingen zoals: het wiel, de paperclip, het broodje frikandel speciaal en The Shakeweight is het nu tijd voor de ultieme uitvinding. Het start-up bedrijf ‘The Order Of Yoni’ combineert twee dingen die ons nauw aan het hart liggen, namelijk het nectar van de goden en de heilige graal. Hiermee bedoelen we natuurlijk pils en de kelk van het bestaan, ookwel de vagijn. Je kan binnenkort misschien genieten van bier dat gebrouwen is met behulp van vaginale bacteriën. Proost!

De brouwers uit Warschau willen maar liefst 150.000 euro verzamelen om het biertje te kunnen realiseren. Ze hebben hun naam afgeleid van het Hindoestaanse woord voor vagina, namelijk Yuni. Het idee achter het biertje is om op de ultieme manier van het prachtige andere geslacht te genieten. Niemand minder dan het Tsjechische model Alexandra Brendlova heeft zich bereidt gevonden om haar oester open te stellen voor het maken van het bier. Mocht het bier op de markt komen dan kan je in de toekomst genieten van de vaginale bieren van andere mooie vrouwen en als je genoeg doneert kan je zelfs een pils verkrijgen dat met behulp van de vulva van je vriendin tot stand is gekomen. Als we een spitten in ons archief, dan zou dat wel eens gezond kunnen zijn! 

Je kan hier doneren en we lichten de schone dame om op te drinken natuurlijk even voor je uit. Maak je geen zorgen trouwens, de bacteriën worden eerst goed schoongemaakt alvorens ze in het brouwproces gebruikt worden.

1.

2.

3.

4.

5.

 

Reageer op artikel:
Combineer je twee favoriete hobby’s met het vaginale bier van model Alexandra Brendlova
Sluiten