We namen een kijkje bij Caviar de la Nuit, de crème de la crème onder de erotische feesten

Luistervinken, een kwaliteit die we toch redelijk bezitten, brengt ons soms opmerkelijke situaties. Ergens in de wandelgangen horen wij een stel praten over de meest luxueuze erotische feesten ooit. Ze blijven maar fluisteren dat de klasse er vanaf druipt, samen met hun gutsende zweet van het dansen. Of naja dansen, de afterparty schijnt helemaal een walhalla te zijn geweest. Op dat moment was het besloten, wij moeten daar heen.

Het stel schrikt wanneer blijkt dat onze headphones niet aan stonden, maar giechelend lachen ze hun schaamte weg. Caviar de la Nuit vertellen ze, daar moet je zijn. Na wat aftermovies te hebben bekeken is onze interesse helemaal aangewakkerd. Het eerstvolgende feest heet Provocateur, klinkt erg spannend, maar nou niet bepaald een goede editie om als newbe te verschijnen. Het wordt Elégance. Maar een ticket kopen blijkt nog niet zo makkelijk. De voorselectie is streng, wat het koppel al eerder aangaf, Caviar is alleen voor de mensen die de code begrijpen en de code houdt wederzijds respect in. Nu maar hopen dat FHM wordt goedgekeurd door de ballotagecommissie.

Voorbereiding

En godzijdank, we kunnen het nog: algemeen beschaafd Nederlands. We zijn door de strenge selectie heen en het feest kan beginnen. Tenminste, eerst nog maar een perfecte outfit vinden. Met een simpel setje gaan we niet wegkomen. Eén ding staat duidelijk aangegeven, de dresscode is heilig. De heren dragen een twee of driedelig pak in zwart, grijs of ivoor. De dames dragen elegante lingerie in zwart, oudroze of ivoor. Enkel en alleen hoge hakken zijn toegestaan. De paniek schiet erin. Wat moeten we aan? Nadat we samen het internet hebben doorgespit stuiten we op de prachtige lingeriewinkel Pleasurements, daar wisten wij wel raad mee.

Het voorspel mag beginnen. We lopen de erotische winkel binnen en komen terecht in een walhalla van lingerie. De dresscode wordt namelijk uiterst serieus genomen. Voldoe je niet aan de eisen? Dan is er geen plekje in het paleis voor jou. Iedereen doet zijn uiterste best om er geweldig uit te zien en bij Pleasurements ben je dan helemaal aan het juiste adres. Maar misschien nog wel leuker: zo’n uitje naar een lingeriewinkel zorgt ook nog wel voor de nodige hitsigheid. Tijdens de autorit naar huis verkozen we de kronkelige en eenzame weggetjes boven de snelweg en jij weet heus wel waarom.

De kaartjes zijn binnen, de outfits zijn geregeld en toch blijven we het spannend vinden. Beau, organisatrice van het evenement, geeft ons het telefoonnummer van een ervaren stel dat maar al te graag hun ervaringen met ons wilde delen. Lisa en Rob zijn rond de 30 jaar en hebben geen kids. Sinds 2017 zijn ze samen en al vrij snel kwamen ze erachter dat ze wel van wat extra spanning hielden. Ze hebben meerdere feesten geprobeerd maar Caviar was volgens hen the place to be. “Caviar is gewoon een stijlvol en classy feest, ons doel is om een geweldige avond te hebben, niet om per sé te swingen, wat men wel altijd denkt. Wij zijn op zoek naar de spanning, de erotiek en onze grenzen.’’ Toch geeft het stel aan dat swingen bij hen wel eens voor is gekomen. In het begin hadden ze veel regels voor elkaar, maar dat wordt steeds minder. Het draait ook niet voor iedereen om het swingen, maar het kan wel. “Er komen heel veel stellen bij Caviar die samen de spanning opzoeken en vervolgens met zijn tweeën de avond willen afsluiten.’’ Het heeft even geduurd, maar we zijn nu wel echt voorbereid op wat er komen gaat.

De dag is aangebroken

De dag is eindelijk daar, we stappen in de auto met onze weekendtassen en rijden richting Antwerpen, de geheime locatie moet hier ergens in de buurt liggen, maar waar? Dat zal vanavond pas blijken. Alles is tot in de puntjes voor ons geregeld en we hoeven alleen nog maar de kilometerteller bij te houden. Eenmaal aangekomen in het hotel gaan we ons klaarmaken. Een zwart met gouden bustier die lichtelijk wordt afgedekt door een zwarte kanten kimono, dat in combinatie met zwarte kousen en hoge hakken laat het hoofd helemaal op hol slaan. Dit is het moeilijkste moment van de hele avond, er schieten duizenden gedachtes door onze hoofden, maar we moeten nu echt weg.

Geheime locatie

We voelen de spanning van ons moment in de hotelkamer nog steeds door het lijf gieren. We lopen het terrein op en komen er eindelijk achter wat ze met ‘geheime locatie’ bedoelen. Een grandioos groot kasteel staat in de volle schijnwerpers van paarse lichten. De zwarte loper leidt ons naar binnen richting de kluisjes. De jassen gaan uit en alle vrouwen bevrijden zich van hun kledij. De ene nog mooier dan de ander. Niks is te gek, zoals Lisa en Rob al eerder hadden aangekaart. ‘’ Niks moet, alles mag. Nee is nee, ja is ja. Als dat niet gerespecteerd wordt, hoor je niet thuis op Caviar en zal je ook weggestuurd worden.’’

Eenmaal in de zaal dreunen de technodeuntjes door ons lichaam in combinatie met opwinding, nervositeit en enthousiasme. We raken aan de praat met een ander stel van rond de 30 en vragen waarom zij zo’n fan zijn van Caviar. ‘‘Caviar is het enige feest waar de vrouw centraal staat, zij bepaalt en niemand anders.” Het valt ons inderdaad op dat alleen de vrouwen tot nu toe initiatief tonen.

Dansend op de techno deuntjes genieten wij van de heerlijke champagne. De goede gesprekken en leuke mensen komen en gaan, tot nu toe zonder bijbedoelingen. De dresscode wordt uiterst serieus genomen en door iedereen nageleefd. Alle mannen lopen in pak en alle vrouwen dragen een geweldig mooi lingerie setje. Wat eerst ongemakkelijk was wordt al snel normaal, maar blijkt toch voor gezonde spanning en alertheid zorgen.

Tijd voor het echte werk

Alles is tiptop voor elkaar, er is niks om je zorgen over te maken, het genieten kan beginnen. De opwinding hangt in de zaal, niet alleen bij ons, maar bij iedereen. Er hangt een sfeer van erotiek in de zaal, maar je ziet dat het nog het begin van de avond is. We zien wat intiemere dansjes voorbijkomen en kijken onze ogen uit. We zijn echter niet de enige in de zaal, kijken is allesbehalve verboden. Maar toch blijft het op de dansvloer behoorlijk netjes. Nieuwsgierigheid is een woord wat wij wel kennen en we gaan opzoek naar de zaal waar het wél allemaal gebeurt. Ze hebben het ons niet al te makkelijk gemaakt, wat Lisa en Rob ons al vertelde: “Caviar is een feest in een erotische sfeer, het is niet de bedoeling dat er grote gangbangs ontstaan, dat is voor de afterparty bedoeld.” Opnieuw blijkt maar weer hoe graag Caviar zijn klasse bewaakt, maar ook zij begrijpen dat er nou eenmaal bepaalde gevoelens komen kijken bij een erotisch feest. We komen een kamer binnen met rood satijnen bedden, vier om precies te zijn. Ruimte voor een orgie bieden ze niet. Iedereen in de zaal is net op een ander level. Het ene koppel is nog rustig aan het friemelen, terwijl het andere koppel al best een paar stappen verder is. Kijken is geen probleem, we zijn tenslotte niet de enige met een gezonde portie nieuwsgierigheid.

Terug gekomen in de zaal zien we dat de hitsigheid wat heftiger is geworden. Het is tenslotte al twee uur ’s nachts, want in België mogen ze wél feesten na twaalf uur ’s nachts. Tijdens het dansen dwalen onze ogen af naar andere stellen. Rechts zien we twee vrouwen dansen en zoenen terwijl hun mannen staan te kijken. Maar links zien we een stel het grootste dansplezier met elkaar hebben. Toch trekt rechts net wat meer onze aandacht. De twee mannen drinken samen een biertje terwijl hun vrouwen staan te zoenen. Het lijkt net een soort voorstelling waar ze naar kijken.

We zijn het over een ding volledig eens, er zijn hier echt bijna alleen maar prachtige vrouwen. Vrouwen die tegelijkertijd ook een hele normale uitstraling hebben. Het lijkt wel alsof Caviar de plek voor vrouwen is om van huismoeder te transformeren in een dansende Jennifer Lopez, Beyonce of Christina Aguilera. Best grappig eigenlijk, van huisvrouw naar Burlesque danseres. Wat een locatie en een outfit met een mens kunnen doen. De mannen daarentegen denken overigens ook dat ze wel hun mannetje kunnen staan tegen de Brad Pitts en de Ryan Goslings onder ons. Iets minder waar, maar de zelfverzekerdheid spat ervan af.

Onze aandacht dwaalt weer af. Dit keer naar de prachtige DJ, die net als iedereen zonder gène in haar lingerie staat te dansen op haar eigen technodeuntjes. De muziek gaat uit, de lichten aan. Het is al 4 uur en het lijkt alsof de klok een uur vooruit is gegaan.

We lopen richting de jassen en we zien stellen die met een ander binnen kwamen. Ook zien we stellen die trouw met zijn allen richting de garderobe lopen en plannetjes met elkaar aan het smeden zijn. Wat voor plannetjes dat zijn, laten we aan de verbeelding over. Wij besluiten om de afterparty voor nu lekker met zijn tweeën voor te zetten. maar een ding staat vast, dat je hier aan het goede adres bent voor spannende avonturen, dat lijkt ons een zekerheidje.

Reageer op artikel:
We namen een kijkje bij Caviar de la Nuit, de crème de la crème onder de erotische feesten
Sluiten