Dit goddelijke Playboy-model test de loyaliteit van mannen

We kennen allemaal de dramatische series zoals Temptation Island en The Ultimatum. In deze series wordt het vuur aan de mannelijke schenen gelegd en moeten ze proberen trouw te blijven aan hun partner. Nu kan jouw vriendin zo’n verleidster ook in het echt inhuren. De naam van deze verleidster is Carolina Lekker. 

Mannen even goed opletten, want als iets te mooi is om waar te zijn is dat het vaak ook. Wij bedoelen: de gemiddelde man slaat geen Playmate aan de haak en de gemiddelde Playmate vindt de gemiddelde man gewoon minder aantrekkelijk. Niet erg natuurlijk, maar wel goed om in je achterhoofd te houden. Advies van de redactie is dan ook: zoek een leuke meid die van hetzelfde level is!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carolina Lekker (@carollekker_)

Carolina Lekker

We willen niet met de vinger wijzen, maar dit is natuurlijk wel de perfecte oplossing voor achterdochtige vrouwen. Als je samen met jouw meisje een goede relatie hebt dan is het gelukkig niet nodig. Een relatie is namelijk gebouwd op wederzijds respect en vertrouwen. Mocht jouw vriendin nu denken dat jij geen loyale gozer bent, kan zij deze knappe verschijning inhuren om jou te versieren. Met zo’n naam kan het natuurlijk ook niet anders dat je er goed uitziet. Het model stond in februari op de cover van Playboy Africa en doet naast het Playboywerk nu mannen verleiden als side hustle.

Laat je niet uit de tent lokken!

Dit is allemaal puur fictie, maar dan kunnen jij er wel een beeld van maken. Als jouw vriendin €1.650 aftikt gaat de Playmate aan de slag. Na het ontvangen van jouw contactgegevens benadert het model jou op social media. Natuurlijk niet met haar eigen account, anders zou je er nooit in kunnen trappen. Je komt er dan ook niet gelijk achter dat ze voor het tweede mooiste blad ter wereld werkt.

Eerst wacht de brunette op een reactie, als het contact dan is gelegd gaat ze het hoofd van de man op hol maken en hem testen. Uiteindelijk doet ze een voorstel om fysiek af te spreken, maar die date zal er natuurlijk niet komen. De mannen die erin getrapt zijn balen natuurlijk als een stekker, want je bent je vriendin kwijt en je mag geen bakkie doen met de knappe Carolina. Het mooiste komt nu, want als jij er in weet te slagen de verleidingspoging af te weren wordt die €1.650 teruggestort op jouw vriendin haar rekening. Kan je toch weer een hoop hot dogs bij de Ikea van halen samen. Enfin, sla de foto’s goed op in je collectieve geheugen, want het scheelt jou een hoop gezeur en je vriendin geld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carolina Lekker (@carollekker_)

Reageer op artikel:
Dit goddelijke Playboy-model test de loyaliteit van mannen
Sluiten