Call of Duty: Mobile zet een nieuw record met 100 miljoen downloads in de eerste week

redactie 11 Oct 2019 Entertainment

Ja, boys het is zo ver. Je favoriete shooter kun je vanaf nu ook gewoon spelen op je smartphone. Call of Duty: Mobile behaalde een kolossale 100 miljoen downloads in de eerste week van beschikbaarheid – het meeste van alle mobiele games die ooit zijn uitgebracht. Lekker schieten met de boys!

Een dik nieuw record

“Dit is veruit de grootste lancering van een mobiele game ooit in de geschiedenis wat betreft het spelersbestand dat is opgebouwd in de eerste week,” bevestigde Randy Nelson, hoofd van mobiele inzichten bij Sensor Tower, aan Reuters. Na al die jaren heeft de populaire shooter dus nog steeds een insane fan-base. Wat dit record nog bijzonderder maakt is het feit dat die niet te downloaden is in China. Zelfs met het gemis van al die miljarden mensen is het nog steeds de grootste mobiele game aller tijden. Boem! Laat die party-sessie met de boys maar weer beginnen.

View this post on Instagram

Call of Duty: Mobile is here. Play classic maps with fully customizable loadouts as iconic characters, and experience the next evolution in mobile Battle Royale. Download now and play for free. #CODMobile

A post shared by Call of Duty (@callofduty) on

De game

De game biedt net als de console versie de geliefde maps en guns. Het is pure nostalgie en je kunt het nu op elke plek spelen. Op de wc, op het vliegveld, op je stage, niks is te gek. Je kunt je guns helemaal zelf stijlen en modificeren. Ook beschikt het spel over een Battle Royale game mode. Ze gaan dus ook de strijdt aan met spelletjes als Fortnite en verpletteren deze meteen. Lekker bezig COD. Wij gaan hem downloaden en maken ons klaar voor de epische strijdt.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Mobile zet een nieuw record met 100 miljoen downloads in de eerste week
Sluiten