Zombies killen op de Titanic in nieuwe game modes van Call of Duty: Black Ops 4

Redactie 22 jul 2018 Entertainment

De Titanic vol zombies die je af moet slachten. Dat is wat je kunt verwachten van Call of Duty: Black Ops 4 als we de nieuwe trailer moeten geloven. In de trailer zien we het toppunt van de zombie modes van het spel dat pas in oktober uitkomt.

Het het tienjarige bestaan van Call of Duty Zombies te vieren kunnen gamers drie verhaallijnen kiezen. In Voyage of Despair ben je aan boord van de RMS Titanic en moord je met vier karakters zombies uit op het schip dat niet kon zinken. IX speelt zich af in Rome in de Romeinse tijd, dus kunnen we allemaal gekke coliseum en gladiator shit verwachten. De derde verhaallijn Origins speelt zich af in de gevangenis Alcatraz.

Nadat Call of Duty weer terugkeerde naar hun roots, de Tweede Wereldoorlog, is Black Ops 4 weer meer futuristische thrill ride. Verhalen hebben meerdere perspectieven en gebeurtenissen volgen elkaar in moordend tempo op zodat jij op het puntje van de bank zit te gamen. Chill achterover leanen zit er dus niet in als de game 12 oktober uitkomt op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Foto: Screenshot YouTube.

Reageer op artikel:
Zombies killen op de Titanic in nieuwe game modes van Call of Duty: Black Ops 4
Sluiten