Nieuwe Call of Duty gaat Black Ops 4 heten en deelt releasedatum

Redactie 9 mrt 2018 Entertainment

De hype is weer begonnen, het eerste officiële nieuws vanuit kamp Call of Duty is bekend. De nieuwe shooter gaat Black Ops 4 heten en zal wereldwijd uitkomen op 12 oktober. Dat is geheid vroeger dan we gewend zijn van de populaire serie.

De laatste weken gingen er al allerlei geruchten in de ronde. De insiders hadden gelijk, Black Ops 4 gaat ‘ie heten. Of de rest van de gelekte informatie ook klopt, dat blijft nog een vraag. Call of Duty Black Ops 4 zou in onze wereld afspelen en niet over gekke vlieg- en springmodussen beschikken. Voor de fans die gisteren hoopten op dit soort nieuws, kwamen van de koude kermis thuis.

Tollen en vonken

Activision kondigde de nieuwe run and gungame op spectaculaire wijze aan. Door middel van een livestream kondigden ze het logo en dus de nieuwe naam aan. Dit ging door middel van een aantal slijptollen en een groot plakkaat ijzer. Check even de video hieronder, dan wordt het een stuk duidelijker. Dit is niet de eerste keer dat een bekendmaking van een titel of releasedatum zo wordt gedaan. De begindatum van het afgelopen seizoen van Game of Thrones werd ook live in een video bekend gemaakt. Toen lieten de makers een ijsblok smelten met vuur (Ice & Fire) totdat de datum beschikbaar was.

Geheim event

Na de bekendmaking verscheen er nog een teaser. Helaas hebben we geen gameplaybeelden kunnen ontfutselen in de video. Het waren allemaal beelden van de vorige edities. Uiteindelijk werd 12 oktober bekend gemaakt als releasedatum. Een andere datum kwam ook aan bod: 17 mei 2018. Dan zal er een zogenaamd ‘Community reveal event’ plaatsvinden. Wat dat inhoudt, weten wij ook niet. Er zal dan vast nieuwe info over de nieuwe Call of Duty Black Ops 4 worden getoond. In de tussentijd wachten we af en starten we nog een potje Team Deathmatch. Cover me!

Foto: Activision

Reageer op artikel:
Nieuwe Call of Duty gaat Black Ops 4 heten en deelt releasedatum
Sluiten