Cabaretier Rob Scheepers is klaar met reviewcultuur

Redactie 15 Aug 2017 Entertainment

Tegenwoordig checken we bij elke aankoop eerste even de reviews, voordat we daadwerkelijk iets aanschaffen. Helpt dit je nou echt om een keuze te maken of maak dit het alleen maar moeilijker, omdat je haast verdrinkt in de verschillende beoordelingen. Rob Scheepers lanceert samen met Sigma Coatings een anti-review video op stopmetvergelijken.nl.

De cabaretier stelt hierin dat het inderdaad onmogelijk is een goede vergelijking te maken op basis van reviews. We leggen ons lot in volslagen onbekenden en wie weet hechten we waarde aan reviews van het bedrijf dat zelf het product aanbiedt. De mening van onze naasten, laat staan experts, staan onderaan de reviewketen.

Niet vergelijken
Hier doet Sigma Paintr. niet aan mee. Zij zijn namelijk het eerste reviewvrije platform voor binnenschilderwerk. Daar worden jouw wensen gekoppeld aan een vakschilder, waardoor je gewoon het gewenste resultaat krijgt.

Humor
Met de ervaringen van Rob Scheepers wordt het een feest van herkenning en brengt het onderwerp beelden bij ons op. “Het begon met mijn eigen ervaring, net als iedereen baseer ik mijn keuzes op reviews van mensen die ik niet ken. Ik verloor mezelf in de veelheid aan helaas vooral slechte of dubieuze reviews. Zelf plaatste ik laatst een review over een stofzuiger waar ik niet tevreden over was, maar die kwam nooit online omdat de website het te negatief vond. Ik bedoel maar!”

Reageer op artikel:
Cabaretier Rob Scheepers is klaar met reviewcultuur
Sluiten