Overwinteren kun je het beste doen in deze bungalows op Bora Bora

redactie 18 nov 2018 Entertainment

Onze redactie had het zwaar vanochtend. Met allemaal bladeren in onze bakkes en onze natte haren kwamen we uiteindelijk aan op kantoor. We doen dat natuurlijk allemaal voor jou. Ben je net als ons nu ook al klaar met dit takkeweer? Misschien zijn dan deze bungalows op Bora Bora dan wel een goed ideetje.

 

Je hebt zomaar de kans dat je daar op Bora Bora een bekende ster tegenkomt. Zo hebben Jennifer Aniston, Jimmy Kimmel en Jason Bateman al verbleven in de Four Seasons Bungalows op het eiland. Is het van Four Seasons? Jazeker, een van de meeste bekende hotelketens ter wereld. Befaamd om alle luxe tierelantijntjes.

Zwembad

De Otemanu Overwater Bungalow Suite is geschikt voor drie personen en heeft een zwembad. Maar je kan natuurlijk ook gewoon in de azuurblauwe zee springen. De bungalows bevinden zich namelijk pal boven het doorzichtige water.

Uitzicht op de natuur van Bora Bora

Iedere bungalow heeft  een eigen privéterrasje, perfect om het bloedgeile uitzicht op de lagune en de berg Otemanu te bekijken. Zie jij jezelf daar al zitten met een goudgele rakker in je rechterhand?

Duur nachtje

En nu het naarste gedeelte van dit artikeltje. Geld. Want heel goedkoop zijn deze olijke huisjes niet. Je betaalt zo’n 1666 dollar per nacht in het piekseizoen. En dat piekseizoen ligt in de winter, want ja, wie wil hier nu nou niet zijn? Kun je effe plaatjes naar thuis appen om een paar flinke middelvingers terug te krijgen. Dat is het wel waard. Wil je nog meer? Nou een villa bijvoorbeeld, want die heb je er ook nog. Inclusief privéstrand en butler. Dankzij de privébar en BBQ die je erbij krijgt, kun je je helemaal dik laven. Je kan zo in ieder geval de allerdikste feesten geven. De villa kost je wel 19,807 dollar per nacht. Maar als je dan failliet gaat, ga je wel in stijl failliet.

 

Reageer op artikel:
Overwinteren kun je het beste doen in deze bungalows op Bora Bora
Sluiten