Bruut en Daily Paper slaan de handen ineen voor een dikke collectie

Dat onze vrienden van Bruut de dikste schoenen verkopen en inmiddels vijf jaar bestaan, wist je waarschijnlijk al. Wat je nog niet wist is dat Daily Paper voor de anniversary van Bruut zich even heeft aangesloten voor een speciale team up.

Samenwerking

Bruut & Daily Paper? Jazeker, de twee hebben een lange historie. Bruut is één van de eerste winkels geweest die Daily Paper inkocht en ook nog eens één van de eerste merken die zichzelf vijf jaar geleden verkochten. Genoeg reden om te stellen dat deze twee goede vrienden zijn. Wat we kunnen verwachten is een toffe collectie van zo’n vijf items. Het assortiment zal bestaan uit een trainingsbroek & vest, een waistbag en twee T-shirts.

Bruut

Oké even een recap, wat hebben ze ons de afgelopen tijd gebracht? Ze zijn begonnen met de oordopjes van de Bruut x Alpine lijn. Vervolgens hebben ze tijdens ADE een samenwerking gehad met eventproducer Cartel Amsterdam. Daarna kwamen ze met een samenwerking met Brute Burgers waar zij twee T-shirts designed hebben. De sneakerfanaten zeggen dat dit nog lang niet alles is en dat vinden wij heel fijn. Zoals gewoonlijk hebben onze vrienden weer een dikke fotoshoot georganiseerd met een sneakpreview van de collectie.

Foto: Bruut

Bruut

Zoals je weten geven we regelmatig sneakers weg van Bruut. Dus dat doen we vandaag ook gewoon weer. Geef in de comments aan met welk kledingmerk Bruut een collab zou moeten starten en drop een linkje naar je favoriete sneakers en wie weet win jij wel een vers paartje schoenen. Succes!

Reageer op artikel:
Bruut en Daily Paper slaan de handen ineen voor een dikke collectie
Sluiten