Britse soldaten voeren oefening uit terwijl ze de pan uit spacen van LSD

Redactie 26 mrt 2018 Entertainment

Drugs werden vroeger wel vaker gebruikt om de soldaten wat moed te geven. Zo werd er behoorlijk wat cocaïne gesnoven in de Tweede Wereldoorlog voordat men een loopgraf bestormde. In deze periode werd en veel geëxperimenteerd met drugs om te kijken of het een positief effect kon hebben op de manschappen. In dit filmpje wordt LSD getest op een groep Britse soldaten. De resultaten waren echter niet zo positief als men gehoopt had. 

“Klimt in de boom om de vogels te voeren”, het is een van de beschrijvende uitspraken over wat een van de soldaten aan het doen is in de video. Langzamerhand ontdekken de soldaten in de video dat de missie uitvoeren niet gaat lukken terwijl ze spacen op LSD. Alhoewel de soldaten een dappere poging wagen blijft het resultaat uit.

Als alle legers in de wereld nou LSD zouden gebruiken zou er geen oorlog gevoerd worden. Wel zouden er een boel soldaten geconcentreerd naar bomen staren, lachkicks krijgen of spoorloos verdwijnen omdat ze proberen kabouters te volgen naar het magische land. Hieronder de reden waarom LSD is afgekeurd voor soldaten als aanmoedigingsdrug. Heerlijke beelden!

Reageer op artikel:
Britse soldaten voeren oefening uit terwijl ze de pan uit spacen van LSD
Sluiten