Breaking Bad-film gaat over personage Jessie Pinkman

redactie 14 Feb 2019 Entertainment

Was je toevallig nog aan het twijfelen om je Netflix-abbo op te zeggen? En ben je toevallig ook nog eens een Breaking Bad fan? Dan wil je daar misschien nog eventjes mee wachten. De nieuwste Breaking Bad-film zal volgens de Hollywood Reporter als eerst verschijnen op Netflix en daarna pas op de Amerikaanse zender AMC Network. Lekkâh, dat scheelt weer wat illegale kelderpraktijken. De film zal volledig in het teken staan van het personage Jessie Pinkman. 

Naar verluidt zal de nieuwe Breaking Bad film, die onder de werktitel Greenbrier gaat, een direct vervolg zijn op de serie die in 2008 voor het eerst werd uitgezonden op AMC. In 2013 kwam die serie tot een einde. Daarna konden we nog kijken naar een spin-off serie genaamd Better Call Saul. Deze serie volgde het verhaal van Saul Goodman, een Netflix Original die ook zeker het kijken waard is. Maar goed, het gaat natuurlijk om de nieuwe film. We weten, door een lijst die gepubliceerd  is van de volledige cast, dat vrijwel iedereen hun oorspronkelijke rol zal hervatten. Mocht je de lijst terug willen kijken, druk dan hier.

Release nieuwe Breaking Bad-film

Over de datum weten we jammer genoeg nog bar weinig, maar we staan in de startblokken voor een sprintje naar de bios. Het kan een tijdje terug zijn dat je Breaking Bad voor het laatst hebt gezien, dus hier even een korte samenvatting op je geheugen op te frissen.

 

 

Reageer op artikel:
Breaking Bad-film gaat over personage Jessie Pinkman
Sluiten