De boerinnen kalender van 2020 is uit!

redactie 4 Oct 2019 Girls

Deze week lijkt het thema ‘boeren’ erg aanwezig te zijn. Zo hebben we de bestorming op Den Haag, #trotsopdeboer en natuurlijk Dierendag. Maar hier is de echte klap op de vuurpijl: de Boerinnen Kalender 2020! Vandaag is ‘ie gepresenteerd eerlijk is eerlijk, de kalender ziet er fantastisch uit.

Genieten

De plattelandsvrouwen komen uit alle hoeken en gaten van Nederland en ook België. Ze geven een ander kijkje op boerenleven, dan je normaal misschien in gedachte hebt. De boerinnen laten zien hoe lekker het agrarische leven kan zijn, in de alweer negende editie van deze feestelijke kalender.

Een discotheek die is omgebouwd tot boerderij is het decor waar de 30 agrarische kalendermodellen op beeld worden vastgelegd. 30 (15 mannen en 15 vrouwen) uit een selectie van 400 aanmeldingen, dus er zitten vast en zeker knappe boerinnen bij.

Statement

De kalender is ook een ode aan de boeren die het momenteel erg lastig hebben door alle regeltjes vanuit de politiek. “Wij zijn ons er heel goed van bewust dat we met sexy kalenders het verschil niet gaan maken, maar proberen te verbinden en promoten de Nederlandse boeren overal waar we de kans krijgen”, vertelt initiatiefnemer Stef Bloo. Wij zijn helemaal fan! Mocht je ‘m willen hebben, dan kun je ‘m hier bestellen.

Reageer op artikel:
De boerinnen kalender van 2020 is uit!
Sluiten