Dit zijn de knapste vrouwen van het WK 2018

Redactie 28 jun 2018 Girls

Het WK voetbal 2018 in Rusland is al een tijdje bezig. We hebben al genoten van vele verrassingen en een aantal mooie potjes voetbal. Nu we een aantal wedstrijden verder zijn en de kwartfinales bijna hier zijn, hebben we ook een mooie database aan appetijtelijke voetbalchicks verzameld. Dit zijn de knapste vrouwen van het WK 2018 in Rusland.

We kennen nog allemaal wel die ene chick van de onze Zuiderburen. De Rode Duivels bezaten de mooiste voetbalsupporter van het EK in 2016. Mogen ze potverdorie trots op zijn, want dat is ons landje nog nooit gelukt. Laat staan om hun überhaupt te plaatsen voor dit WK. Maar goed, daar gaan we het hier niet over hebben vandaag, want die feiten zijn al vaak genoeg onder onze neuzen gedrukt.

Kloppend hart

Vandaag hebben we natuurlijk iets veel dikkers in petto. Want de cameramannen van het WK in Rusland doen goed hun best. Geregeld komt er een dame voorbij op onze flatscreens waar ons voetbalhartje sneller van gaat kloppen. We moeten eerlijk zeggen, dit jaar is er heel zeker niks mis met de voetbalvrouwen. Wij hebben even een selectie gemaakt van alle dames die voorbij zijn gekomen in en buiten het stadion die ten zeerste de moeite waard zijn.

knapste vrouwen van het WK
knapste vrouwen van het WK

knapste vrouwen van het WK

knapste vrouwen van het WK knapste vrouwen van het WK knapste vrouwen van het WK knapste vrouwen van het WK
knapste vrouwen van het WKknapste vrouwen van het WKknapste vrouwen van het WK
knapste vrouwen van het WK knapste vrouwen van het WK knapste vrouwen van het WK knapste vrouwen van het WK knapste vrouwen van het WK knapste vrouwen van het WK knapste vrouwen van het WK knapste vrouwen van het WK knapste vrouwen van het WKknapste vrouwen van het WK knapste vrouwen van het WK knapste vrouwen van het WK
Reageer op artikel:
Dit zijn de knapste vrouwen van het WK 2018
Sluiten