BMX-Walhalla biedt spektakel voor absolute bazen en mislukkende mafkezen

Redactie 2 apr 2017 Entertainment

Het Flordeah Swamp Fest is een waar Walhalla voor jochies met een liefde voor hun BMX. Dit spektakel in Florida kenmerkt zich door absolute gekte en improvisatie. Dit zorgt ervoor dat liefhebbers van de kleine stevige fietsjes massaal afreizen om deel te nemen aan dit gebeuren.

Er zijn talloze ramps, half pipes en heuvels gebouwd die gebruikt kunnen worden voor de mafste stunts. Wat dit BMX-feest zo bijzonder maakt, is dat werkelijk iedereen mag deelnemen en dat alles zelf in elkaar is gezet met huis, tuin en keuken artikelen. Als je een BMX hebt, ben je welkom. Hierdoor fietsen er dus ook een heleboel idioten rond die vaak falen in hun poging het publiek te verbazen met een geweldige stunt. De baan heeft ook veel weg van een overblijfsel na het einde der tijden.

Gelukkig zijn er ook wat gasten aanwezig die wel van aanpakken weten. In dit filmpje zijn de hoogtepunten van de afgelopen editie opgenomen, het staat bol van falende mafkezen en geniale bazen die de meest leipe dingen laten zien.

Reageer op artikel:
BMX-Walhalla biedt spektakel voor absolute bazen en mislukkende mafkezen
Sluiten