Blijf cool met deze spiksplinternieuwe mobiele airco

redactie 2 sep 2018 Entertainment

Oef! Wat was het knijtertjeheet deze zomer. Hitterecord na hitterecord werd deze zomer verbroken. Gelukkig heb wij nu een toffe airco gevonden die het leven weer een stukje leuker maakt. Hoewel de zomer eigenlijk al zo goed als voorbij is, maar dan heb je ‘m alvast in huis voor volgend jaar, voordat de airco’s en ventilators weer uitverkocht zijn. Regeren is vooruitzien jongen!

Het CoolAir-koelapparaat bevat de allernieuwste technologieën op het gebied van airco-onderzoek. Sterker nog, deze kubus schijnt zich te kunnen meten met de duurdere apparaten. Gelukkig is deze kouwe kikker een stuk beter voor je portemonnee. Meer dan 80.000  mensen hebben ‘m al thuis staan. En het fijne is; je kan ‘m nu ook  in Nederland krijgen.

Oké, leuk verhaal, maar wat doet dat ding dan?
Nou, je vult de Cool-Air allereerst met een paar flinke scheuten water. Vervolgens steek je de stekker in het stopcontact (opladen kan ook). Je drukt op het knoppie en genieten maar. Doordat deze gadget compact en licht is kun je ‘m overal neerzetten. Naast je bed, achter je pils en natuurlijk op je werk. Wat ook chill is; het apparaatje produceert geen bak herrie, maar is gewoon lekker stil.

Hebben?
Kost je 89 euro per stuk. Misschien lekker voor voor volgend jaar.

Reageer op artikel:
Blijf cool met deze spiksplinternieuwe mobiele airco
Sluiten