Dit zijn de 18 meest sexy Bond girls ooit

Net als dat het belangrijk is wie in de huid kruipt van James Bond, is misschien wel even belangrijk wie er naast hem te zien is als Bond girl. In totaal zijn er al 80 Bond girls geweest die naast James Bond hebben mogen schitteren.

We spitten alle films van 007 door en gaan op zoek naar de knapste vrouwen die aan zijn zijde hebben gestaan. Van Dr. No‘s Ursula Andress tot Spectre‘s Lea Seydoux. Er hebben zelfs twee Nederlandse dames als Bond girl gefungeerd. Of die ook in deze top 18 staan kun je hieronder checken.

Ursula Andress

Ursula Andress was de eerste Bond girl ooit en speelde in de film Dr. No’s. Sowieso al een reden eigenlijk om haar een ere plaatsje te geven, maar ze zag er toen ook gewoon goed uit. Helemaal verdiend dus.

Bondgirl
Bron: Flickr

Shirley Eaton

De foto verraadt het eigenlijk al, Shirley Eaton speelde natuurlijk in de film Goldfinger. Vandaar dat laagje goud om haar lichaam. Uit deze film is de mythe ontstaan dat het personage Jill Masterton is overleden door een laagje goud om haar lijf. Dat is nog getest door de MythBusters.

Bondgirl
Bron: Pinterest

Claudine Augher

Ze schittert in Thunderball, de vierde James Bondfilm met Sean Connery die de rol van 007 speelt. De film is uitgebracht in 1965.

Bondgirl
Bron: Pinterest

Barbara Bach

Nee, dit is niet de vriendin van de componist. Barbara speelde in The Spy Who Loved Me, waar later nog een Austin Powers film naar vernoemd is; The Spy Who Shagged Me.

Bondgirl
Bron: Pinterest

Talisa Soto

Dit is een Bond girl die speelt in de film met een titel die inmiddels onlosmakelijk verbonden is met James Bond, License To Kill.

Bondgirls
Bron: eBay

Denise Richards

De blondine Denise Richard speelde in The World Is Not Enough. De rol van Bond girl leverde haar geen knallers van rollen meer op. Ze was onder andere te zien in Love Actually en Scary Movie 3.

Bondgirls
Bron: YouTube

Halle Berry

Ze zorgde misschien wel voor een van de meest iconische Bond girl scènes ooit. We zien haar toch allemaal nog zo uit de zee lopen in haar oranje bikini. Halle Berry speelde naast Pierce Brosnan in de film Die Another Day.

Bondgirls
Bron: Wikipedia

Olga Kurylenko

Klinkt meer Oostblokkerig dan dat ze eruit ziet. Als je ons zou zeggen dan ze Aziatische roots heeft zouden we het ook geloven. De Franse actrice van Oekraïnse afkomst speelt in de Bondfilm Quantum of Solace.

Bondgirls

Berenice Marlohe

Uit het niets was daar Bernice Marlohe in Skyfall. De Franse actrice en model schitterde aan de zijde van 007-acteur Daniel Craig.

Bondgirls
Bron: Facebook

Teri Hatcher

Back to the 90s. Toen Teri Hatcher ook in de cheesy Lois & Clark: The New Adventures of Superman te zien was. Later was zij Bond girl in Tomorrow Never Dies.

Bondgirls
Bron: Pinterest

Maud Adams

Het is waarschijnlijk een van de meest dubieuze namen voor een film, maar Maud Adams speelde toch echt mee in de Bondfilm Octopussy.

Bondgirls
Bron: YouTube

Famke Janssen

De eerste Nederlandse in ons rijtje, Famke Janssen. Ze speelde Xenia Onatopp in GoldenEye en heeft daarna nog vele rollen weten te bemachtigen in Hollywood. Bijvoorbeeld in de reeks van X-Men.

Bondgirls
Bron: Reddit

Eva Green

Casino Royale is het kijken alleen al waard omdat Eva Green erin te zien is. Het valt trouwens op dat er verdacht veel Franse actrices worden gecast om Bond girl te zijn, zo ook Eva.

Bondgirls
Bron: Instagram

Lea Seydoux

Deze staat nog vers in ons geheugen. Lea Seydoux speelt namelijk in Spectre, de meest recente James Bondfilm die is uitgekomen en dat is toch alweer drie jaar geleden. Hoog tijd voor de 25e in de reeks.

Bondgirls
Bron: Instagram

Luciana Paluzzi

Deze dame kicked some ass in de film Thunderball uit 1965. Old skool filmpie uit het zwart-wit tijdperk dus nog, met Sean Connery als 007.

Bondgirls
Bron: Pinterest

Daphne Deckers

Natuurlijk kunnen we de tweede Nederlandse Bond girl niet vergeten. Daphne Deckers speelde in de Bondfilm Tomorrow Never Dies.

Bondgirls
Bron: Pinterest
Reageer op artikel:
Dit zijn de 18 meest sexy Bond girls ooit
Sluiten